Григорій Решетнік розповів правду про подружнє життя, яке в Інстаграмі виглядає ідеальним: “Це випробування”

Родину Григорія Решетніка вважають ідеальною, адже їхні стосунки з дружиною виглядають просто неймовірними. Багато сімей та молодих пар хочуть собі такі ж самі стосунки, але по-перше, це велика робота, а по-друге, насправді і в них є конфлікти, які вони долають.

Григорій закохався у Христину ще у студентські роки, тоді вони були молоді та дуже романтичні, і Гріша вирішив, що саме ця дівчина стане його дружиною. Так і сталося, і вже 12 років ця пара разом. Вони виховують трьох чудових синів і планують ще народити доньку, але це вже буде після закінчення війни.

Родина Решетнік

Оскільки під час війни люди дуже багато розлучаються, пари розходяться, і причини у кожного свої. Тому, стосунки Христини та Григорія ще більше вважаються ідеальними, але вони зовсім не ідеальні, це просто робота двох людей, які люблять один одного та хочуть зберегти свою родину. І Григорій відверто про це каже

“Війна –  це шалене випробування. У нас бувають моменти, коли емоційно складно, інколи переходимо на підвищені тони, можемо з’ясовувати стосунки, а тут діти, тому ми маємо заспокоїтися та припинити сварки” – розповів Григорій.

Також Решетнік сказав, що його дружина дуже емоційна і вона може дуже швидко загорітися, але швидко й заспокоюється, тому іноді буває складно. Також, є моменти які досі не влаштовують їх в партнері. Наприклад Гріша не любить, що його кохана не завжди пунктуальна, а її бентежать деякі звички чоловіка. Але вони борються з цими проявами негативу і намагаються знайти компроміси. Оскільки обидва кохають один одного так, як і раніше і хочуть зберегти свою родину.

Григорій та Христина Решентнік

Тому, не буває ідеальних стосунків, навіть ті картинки, які ми бачимо перед собою не є дійсними, тому що вдома, за закритими дверима все геть інше. Не все так прекрасно, це варто розуміти та працювати над собою та своїми стосунками.

Схожі статті

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?