Андрій Данилко зірвав концертний тур Вєрки Сердючки через свій діагноз: “Потребує серйозного лікування”

Стало відомо, що Андрій Данилко не зможе виступати зі своєю командою в Естонії у зв'язку з проблемами зі здоров'ям. Усі деталі в нашій статті.

Влітку минулого року Андрій Данилко разом зі своєю командою об’явив про початок концертного туру Європою. Вєрка Сердючка розпочала свої виступи з країн Прибалтики, з’явилася на Ближньому Сході і незабаром має провести ряд концертів Сполучених Штатах Америки.

Андрій Данилко зірвав концертний тур
Андрій Данилко скасував концерти через ускладнення після ларингіту

Втім, як недавно з’ясувалося тур був зірваний. Вєрка Сердючка не з’явиться на естонській сцені у зв’язку з хворобою.

Андрій Данилко скасував концерти через ускладнення після ларингіту

Повідомляється, що у Андрія Данилка сталися роблеми зі здоров’ям зв’язані з ускладненнями після ларингіту. Артист не зможе співати ще декілька тижнів, а також потребує лікування і відпочинку.

Андрій Данилко показав себе у школі
Андрій Данилко скасував концерти через ускладнення після ларингіту

“У Андрія Данилка на тлі ларингіту стався крововилив у голосову зв’язку. Це небезпечний стан, який потребує серйозного лікування та вимагає повного голосового спокою протягом кількох тижнів”

Андрій Данилко та його партнерка Інна Білоконь поки що не дають жодних коментарів стосовно здоров’я зірки. Цілком імовірно , що частина концертів буде перенесена, але поїздка до Штатів все ж таки відбудеться.

Нагадуємо, що Вєрка Сердючка та Інна Адольфівна більше не з’являються на сцені у своїх блискучих та яскравих нарядах. Натомість зірки виступають в чорному одязі, щоб нагадати світу про те, через що на даний момент проходить Україна, а також не порушувати питання етичності. Також Андрій досі принципово не знімає маску, адже пообіцяв позбавитися її, коли закінчиться війна.

Концерти колектив дає впродовж семи місяців і активно ділиться своїми враженнями та емоціями майже з кожної країни.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.