Телеведучий Григорій Решетнік розсекретив, чи буде 13-й сезон Холостяка: претендентів як ніколи багато

Популярний український ведучий телеканалу "СТБ" Григорій Решетнік поділився, чи варто очікувати на новий 13-й сезон проєкту "Холостяк". Всі деталі читайте в нашому матеріалі.

Григорій Решетнік багатодітний батько, щасливий сім’янин ну і незмінний ведучий головного проєкту про кохання “Холостяк”. Нещодавно поділився, чи варто всім прихильникам чекати на продовження шоу. В зірковому бліці Григорій зазначив, що 13 сезон буде реалізований після нашої перемоги.

“Найромантичніший сезон “Холостяка”, на мою думку, буде наступний 13 сезон, який після перемоги ми обов’язково реалізуємо”, – відповів Решетнік.

Нагадаємо, що зі своєю майбутньою дружиною чоловік познайомився в далекому 2008-му році. Під час романтичних зустрічань у пари було багато планів: побудувати міцну родину, побачити світ, придбати власне житло.

Григорій Решетник та його дружина Христина
Григорій Решетник та його дружина Христина

Христина зазначила, дуже приємно знати, що все поступово реалізовується. Для теперішнього щастя не вистачає тільки мирного неба над головою. Подружжя спільно виховують трьох синів: Івана, Дмитра та Олександра.

Григорій Решетнік з дружиною та синами
Григорій Решетнік з дружиною та синами

Звичайно, що не обходиться й без конфліктів та якихось непорозумінь. Інколи можуть переходити на підвищені тони. Проте потім подружжя швидко опановує себе. Стараються заспокоїтися, сідають розмовляти та розв’язувати всі проблеми разом. Любити одне одного за будь-яких обставин – найголовніше правило в сім’ї Решетників.

Також телеведучий висловив свою думку, чому пари розпадаються після проєкту “Холостяк”. Чоловік впевнений, що в житті всяке буває. Люди зустрічаються, закохуються, будують стосунки, а потім або зберігають їх, або обирають інші шляхи. Це все досвід. Головне, якщо розходитися, то інтелігентно, поважаючи партнера.

Схожі статті

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.