41-річний Сергій Притула повідомив про поповнення та показав фанатам увесь процес: “У нас хлопчик”

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула вразив мережу раптовою заявою про звершення, на яке українці чекали дуже довго. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, з 2014 року Сергій Притула дуже активно займається зборами коштів та закупівлею необхідної техніки та одягу для військових.

Сергій Притула відвідав конгрес у США
Сергій Притула повідомив про поповнення

Телеведучий присвятив цій справі великий відрізок свого життя, і коли настав 24 лютого був абсолютно готовий до дій. Саме йому вдалося зібрати найбільші суми для українських бійців, і поки триває боротьба за незалежність, Сергій Притула не припиняє допомагати своїм побратимам.

Сергій Притула повідомив про поповнення

Не так давно шоумен ініціював нової збір, в результаті якого його команда мала закупити бронетранспортери. На них уся Україна чекала, затамувавши подих. І нарешті це сталося.

Нещодавно Сергій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як техніка виїжджає з фури. При цьому Сергій не втратив свого артистизму та почуття гумору, а тому обіграв дане поповнення в українському арсеналі, як народження дитини.

Фуру він назвав “матір’ю”, а бронетранспортер “хлопчиком”. У дописі до публікації він дав його характеристики, а також заявив, що хлопчик почувається добре.

Почувши незвичайні коментарі від Притули, присутні чоловіки начали відверто сміятися. Радощі від успішної доставки, а також настрою шоумена передалися всім присутнім.

Нагадуємо, що півроку тому Сергій Притула вперше заявив про те, що не збирається повертатися на розважальне телебачення. Цю думку він носив собі досить довго, але врешті-решт, все ж таки вирішив, що подібний формат більше не для нього. Мовляв, після всього побаченого у нього абсолютно інші пріоритети.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.