Колишня Остапчука Христина Горняк розповіла про свої стосунки з альфонсами: “Їду за ним на своєму кабріолеті”

Христина Горняк стала досить популярною особистістю через стосунки та шлюб з відомим шоуменом Володимиром Остапчуком. 2 роки вся країна спостерігала за романтичними стосунками пари і навіть, пережила з ними розлучення.

Христина після розлучення переїхала жити в Європу, а саме у Відень, там живуть її подружки, тому дівчині було легше справитися зі своїми емоціями саме в цьому місті, адже близькі до серця люди завжди допомагають залікувати на ньому рани. Це було гарно продумане рішення, адже, по-перше, в той період у столиці України були проблеми з електропостачанням, що ще більше вводило у депресивний стан. А нові емоції та коло своїх людей допомагає.

Так, пару місяців Горняк провела в Австрії, де стала більш активною у соцмережах та почала відверто вести свій блог в instagram. Жінка розповідає про свої будні та часто спілкується з підписниками, які ставлять їй різноманітні питання. Це стосується особистого життя після розлучення з медійним чоловіком, про нові звершення у житті, про роботу, жіночність, догляд за собою, та, звісно, про нових чоловіків у її житті.

Зараз Христина відпочиває на Мальдівах, та судячи з історій ні в чому собі не відмовляє, тому підписників дуже цікавить питання з ким вона там знаходиться. Адже відомо, що переліт на острів дуже дорогий, а ось сам відпочинок досить адекватно коштує. Та сама ж Горняк не поспішає розкривати всі карти, а лише жартома розповідає різні варіації подій та свого відпочинку.

Тож, теми про особисте у блозі жінки просто нескінченні. І один з шанувальників запитала у Христини чи платила вона колись за гарного хлопця, на що колишня Остапчука відповіла так:

“От їду якраз за ним на своєму кабріолеті. О боже, вбережи мене від альфонсів, не сплутати б альфо-самцями. Але якщо без жартів, то я більше за класичну фінансову модель в стосунках. Цікаво, що це питання задав хлопець”.

Сторіс Христини

Виходить, що з альфонсами Христина ніколи не була пов’язана, на щастя, тому все ще залишається загадкою, з ким же відпочиває Горняк. Та можливо таємне стане явним.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.