Гроза аферистів: як зараз виглядає незмінна ведуча “Аферистів в сітях” Олена-Крістіна Лебідь – факти з життя

Олена-Крістіна Лебідь справжня гроза всіх аферистів. На її рахунку безліч розкритих афер. Кожна була по-своєму унікальна та особлива. Цій особистості й буде присвячений наш матеріал.

Яскрава, усміхнена та щаслива, але для аферистів завжди справедлива та непідкупна – такою звикли бачити Олену-Крістіну Лебідь її прихильники. Крім цікавого імені, зірка має ще багато цікавинок зі свого життя.

Факти з життя

Народилася ведуча Нового каналу в Херсоні. Яскрава зовнішність, худа постава робить її тільки унікальною серед інших особистостей українського шоу-бізнесу.

Зірка доволі таємнича дівчина. Не відомо й справжній вік телеведучої. За деякими даними дата народження 1979, але з’явилися й інша дата – 1990 рік, що більше схоже на правду, адже вигляд Олена-Крістіна Лебідь має приголомшливий.

Багато прихильників журналістки думали, що в їхньої улюблениці взятий псевдонім, але насправді все не так. Це справжнє подвійне ім’я зірки. Свою популярність та справжню любов здобула завдяки розкриття підступних афер в програмі “Аферисти в сітях”. Прем’єра відбулася у 2011 році.

Відомо й особисте життя рудої красуні, яке вона так довго приховувала. Обранцем ведучої став віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко. Майбутня пара познайомилася у соціальних мережах, що дуже нетипово для Олени-Крістіни, адже вона знаходиться майже у постійному пошуку аферистів.

Олена-Крістіна Лебідь з коханим Павлом Розенком

Закохані старалися приховувати свої стосунки та триматися в тіні від усіх ЗМІ, але тепер не звертають уваги, часто діляться спільними світлинами та живуть щасливо у своє задоволення.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.