Дан Балан зізнався, що збирається одружитися та розповів про майбутню дружину: “Подарує справжнє щастя”

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про свої плани на одруження та зізнався, якою хоче бачити свою дружину.

Більше 20 років успішної кар’єри Дан Балан був затятим холостяком. У життя артиста приходили різні жінки, але усі вони затримувалися ненадовго. За офіційною версією чоловік жодного разу не був одруженим, хоча в мережі активно ширяться чутки про його невдалий шлюб з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Подейкують і про те, що в співака насправді є син.

Дан Балан зізнався, що збирається одружитися

З якою посадою Тіна Кароль більше подобається Балану
Дан Балан зізнався, що збирається одружитися

З’явившись на українському телебаченні, Дан одразу ж змусив публіку хвилюватися, адже почав відкрито фліртувати з Тіною Кароль. Зіркам пророчили роман, однак, ця історія закінчилася, навіть не почавшись.

Натомість Дан дав ексклюзивне інтерв’ю для Катерини Осадчої, в якому вперше розповів, що не збирається все життя холостякувати, ставиться до шлюбу дуже серйозно і знає, яку саме дружину собі хоче. Молдавський мачо запевняє, що коли зустріне таку представницю прекрасної статі, то одразу ж стане одруженою людиною.

“Я завжди знав, що це дуже важливо для мене (весілля та шлюб). Це буде лише раз у житті, і це має бути по-справжньому”, – розповів Каті Осадчій співак. – “У мене були почуття, у мене були тривалі стосунки… Поки ти не дійдеш до того, що заслужив на свою людину, яка тобі подарує справжнє щастя та розвиток!”, — додав герой нашої статті.

Варто відмітити, що родина Дана Балана є зразковою. Його батьки Людмила та Михай все життя перебувають в одному шлюбі, і виростили двох успішних спадкоємців. Натомість їхній єдиний син присвятив своє життя розвитку творчої кар’єри, бізнесу та облаштуванню життя за кордоном. Але попереду ще багато часу, щоб створити своє сімейне гніздечко.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?