Маленький син Влада Ями потрапив у лікарню за кордоном: стривожений хореограф розкрив його діагноз

Знаменитий український хореограф Влад Яма повідомив, що його маленький син Леон потрапив в американську лікарню у зв'язку зі станом здоров'я.

Як відомо, Влад Яма разом зі своєю сім’єю знаходиться в еміграції вже більше року. Пара виїхала з України 24 лютого, але розповіла правду про своє місцезнаходження лише через декілька місяців, коли стало зрозуміло, що повернення додому здійсниться не скоро.

Син Влада Ями потрапив у лікарню

До Сполучених Штатів єдиний син хореографа звик дуже швидко, адже кожного року відпочивав разом з батьками у Флориді. Дитина пішла до першого класу в початковій школі, а зараз уже закінчує другий.

Син Влада Ями потрапив у лікарню

Леон без проблем опановує англійську, активно займається спортом та брейк-дансом. Однак, стаються і проблеми. Наприклад, нещодавно хлопчик підхопив вірус, днями Влад взагалі показав, як перебуває з сином на прийомі у лікаря. Справа в тому, що у дитини ще й почалася алергія.

У кадрі Леон виглядав дуже засмученим. Судячи з усього, хлопчику стало дуже погано, адже дитина була бліда та тиха.

Нагадуємо, що після втечі Влада за кордон його активно критикували в Україні. Боротися з хейтерами не допомагали ні кадри з благодійних заходів, які хореограф постійно публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, ні розповідь про те, які суми йому вдалося зібрати в Штатах.

На даний момент Влад працевлаштований в одній за танцювальних шкіл в Маямі, і жителі міста вже мають можливість придбати його уроки. Тим часом його дружина Ліліана досі не активна в соціальних мережах, хоча до війни була популярною блогеркою. За рік сім’я жодного разу не бувала в Україні, вочевидь через Влада, який вдруге просто не зможе виїхати. У хореографа в Україні залишилися рідний брат та батьки.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.