Досягла бажаного та покинула Україну? Маша Єфросиніна розповіла, де зараз знаходиться і яке місце відвідала

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася своєю радістю з підписниками й показала, що зараз знаходиться в Єрусалимі. Зізналася, що вперше в житті туди потрапила і дуже щаслива.

Так, у своєму Instagram-блозі зірка поділилася деталями зі своєї подорожі. Видно, що жінку переповнюють емоції, адже побачити щось вперше у своєму житті це завжди прекрасно. Такі світлі моменти залишаються в нашій пам’яті надовго.

Маша розповіла, що спроба поїхати в Єрусалим зривалася аж шість разів. За цей рік було дуже важко, адже з початком повномасштабної війни зневірилася і не розуміла, як таке може відбуватися у нашому теперішньому світі.

Думки про подорожі, яскраві моменти та елементарна радість від проведеного часу – все поступово відходило на другий план, адже мрія була лише про таку бажану перемогу для всієї України.

Тепер Єфросиніна зрозуміла, що треба продовжувати жити тут і зараз, творити, радіти всім ворогам на заздрість.

В Єрусалимі Маша знаходиться з найближчими подругами. Вдячна Всесвіту за людей, які завжди поруч з нею. Дякує за шалену кількість нових знайомств, за фантастичний досвід, а головне за чітке розуміння свого шляху. Впевнена, що попереду чекає все тільки найкраще.

Нагадаємо, що з початком війни, Маша Єфросиніна активно працює на благо своєї країни та розвиває власний інформаційний фронт у своєму Instagram. Не боїться публічно висловлювати думку про росіян та їхнє сприйняття всієї інформації.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Прихильники обожнюють телеведучу за її відкритість та щирість, а спільний проєкт з Олею Поляковою в YouTube “Дорослі дівчата” набирає все більше обертів, популярності та обговорень.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.