Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Оля Полякова вже неодноразово критикувалася за свій репертуар, здебільшого веселий, не надто глибокий, і підходящий для посиденьок. Це доволі цікаво, адже артистка володіє неймовірним голосом та вміє виконувати дуже складні композиції. Ба більше, вона також виступала з оперними партіями.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце

Оля Полякова показала свого чоловіка, з яким зараз живе
Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце

Артистка завжди на цю критику реагує дуже просто, адже знає, що здебільшого самі такі пісні викликають найбільший інтерес та привертають глядача, а її головною задачею залишається заробити гроші.

А втім, нещодавно Олі вдалося здивувати публіку. Так, вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram композицію, в якій йдеться про розбите серце через розлуку та почуття піднесення від зустрічі з коханим. У кадрі Оля сидить і просто виконує пісню, без будь-яких костюмів, антуражу та інших прикрас.

У коментарях пісню здебільшого прийняли з великим ентузіазмом, хоча деякі почали публічно просити Олю Поляково більше приділяти уваги серйозному репертуару, і не вдаватися до таких пісень, як нещодавно вийшла у Насті Каменських.

Нагадуємо, що артистка зіткнулася з великою порцією критики, навіть не випустивши трек. Особливо українці були обурені тим, що співачка позиціонує себе у іспаномовній середі, саме як українська співачка, і у своїй композиції, яка здалася вельми невдалою та поганою також згадує про Україну.

Але і під публікацією Олі Полякової знайшлися невдоволені, зокрема тім, що їм дана композиція здалася ну щирою та дивною. Але скоріш за все, це пов’язано з тим, що аудиторія просто не звикла бачити Полякову у такому образі. Артистка не відповідає на зауваження щодо своєї творчості, але місцями жартує та підігрує.

Схожі статті