Розірвав любовний трикутник: чоловік Олі Полякової Вадим Буряковський обрав коханку замість дружини

Знаменита українська співачка Оля Полякова познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, коли він був одруженою людиною. Однак це не завадило коханню.

Оля Полякова та її майбутній чоловік Вадим Буряковський познайомилися на корпоративі. Бізнесмен тоді був одруженим. Однак, у цьому шлюбі у чоловіка не було дітей, тому для розлучення потребувалося лише його бажання. І варто відмітити, що Суперблондинка породила його дуже швидко.

Історія кохання Олі Полякової та Вадима Буряковського

 Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір між дружиною і коханкою
Історія кохання Олі Полякової та Вадима Буряковського

Так, неодноразово артистка розповідала, що їй не подобалося знаходитися в статусі коханки, тому вона одразу ж попросила свого обранця зробити вибір та закрити це питання. І Вадим з повагою поставився до цього прохання і організував розлучення.

Про колишню дружину чоловіка невідомо нічого, вона продовжує вести публічний образ життя і жодного разу не давала навіть інтерв’ю стосовно Ольги Полякової, яка колись розбила її сім’ю.

Історія кохання Олі Полякової та Вадима Буряковського

Вже незабаром після весілля співачка народила первістка Машу, а потім на світ з’явилася її друга дочка Аліса. Зірка розповідала, що багато часу проводила вдома та була зосереджена на своїй сім’ї і аніскільки про це не шкодує, адже правильно розподілила свій час.

Коли дівчата підросли виконавиця мала можливість сконцентруватися на своїй кар’єрі і при цьому не тривожитися через сім’ю, як це часто стається зі знаменитостями, які всю свою молодість витрачають на підйом в шоу-бізнесі.

Не так давно мережею розповзлися чутки про те, що Оля Полякова та її чоловік Вадим збираються розлучатися, однак співачка спростувала їх та попросила тих, хто їх розповсюджує припинити це робити. Не дивлячись на тривалу розлуку, сім’я продовжує триматися разом та підтримувати одне одного.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?