Була в москві. Маша Єфросиніна прокоментувала візит її мами в росію: “Виносимо це питання за дужки”

Телеведучу Машу Єфросиніну обурило питання від підписників щодо її мами. Ходили чутки, що вона поїхала в росію до меншої доньки Лізи. Чи відповідає це дійсності?

У своєму блозі в Instagram Маша Єфросиніна часто відповідає на питання своїх прихильників, де намагається бути відвертою й давати чесні відповіді. Цього разу її обурили нові чутки, що ходять навколо мами.

Телеведуча отримала питання: “Чи образливо вам, що ваша мама недавно була в москві на дні народженні внучки?”, де Єфросиніна відповіла прямо, чітко та зрозуміло:

“Так, виносимо це питання за дужки цікавих, бо це більше відповідає набридливим питанням. Це неможливо зрозуміти, звідки ви берете цю маячню. Іноді краще пряма мова. 10 березня, коли у Варвари, моєї похресниці й у доньки моєї сестри був день народження, моя мама була у Варшаві з моїм сином, бо я перебувала в Ізраїлі зі своєю місією фонду”, – зазначила телеведуча.

Маша Єфросиніна відповіла, де зараз її мама

Марія розповіла й те, що її мама вже понад 8 місяців перебуває з синочком Олександром, його годує, водить до школи, займається розвитком і повністю ним опікується, тому вона щиро вдячна за таку колосальну допомогу та підтримку від найріднішої людини.

Додала, що вона звикла до постійних наклепів, а от її мама ще ні, тому просить відчепитися та не турбувати такими плітками, що ширяться мережею.

Нагадаємо, що у 2014 році зіркова ведуча країни стала вдруге мамою. На світ з’явився синочок Олександр від шлюбу з Тимуром Хромаєвим. Маша розповіла, що війна й всі теперішні події дуже вплинули на маленького Сашка, тому замість розважальних ігор, грає тільки в стрілялки, мовляв, що хоче вбити всіх ворогів. Мріє про закінчення воєнних дій та якнайшвидше повернутися додому.

Маша Єфросиніна з сином
Маша Єфросиніна з сином

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.