“Молимося”. Алла Мазур зізналася, чому покинула роботу в ТСН і куди зникла: на кону життя найріднішої людини

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур повідомила про те, що її батько потрапив до лікарні. Через це журналістка не з'явиться у наступному ефірі ТСН.

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур регулярно з’являється на телеекранах протягом 30 років. Уся країна звикла до журналістки, яка професійно та майже без перерви у роботі повідомляє про події в Україні та світі.

Але стаються винятки, і часом Алла не з’являється на екрані. І зазвичай це пов’язано або з довгоочікуваною відпусткою, або з екстреними ситуаціями у житті зірки, які не терплять зволікань.

Алла Мазур не з’являлася в ефірах декілька разів через свою  онкохворобу, через пологи, а нещодавно через здоров’я свого батька. Усі минулі незгоди теледіва пройшла разом зі своїми шанувальниками і цього разу вони також готові її підтримати.

Алла Мазур зізналася, куди зникла

Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася повідомлення, що у наступному ефірі її не буде. Алла Мазур розповіла, що на короткий проміжок часу залишила роботу через госпіталізацію свого батька. Що саме турбує чоловіка зірка не зізналася, але заявила, що вони з братом моляться за нього.

Алла Мазур повідомила про госпіталізацію батька

“Тата забрали в лікарню… Друзі, тому не можу завтра бути в ефірі ТСН-тижня з вами. Молимося з братом за здоров’я батька, вдячна всім за підтримку”

Варто відмітити, що батько телеведучої перебуває у віці, коли подібні повідомлення про негаразди та госпіталізацію тривожать.

Окрім маленького повідомлення в соціальних мережах Алла Мазур ніяким чином не доповнила інформацію і поки що не виходить на зв’язок. Шанувальники надсилають зірці слова підтримки та сподіваються, що найближчим часом її тато одужає та повернеться додому.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".