Погодився вийти на сцену: Надя Дорофєєва вмовила Кацуріного виступити спільно – з Дантесом такого не було

Новоз'явлена пара у світі українського шоу-бізнесу у складі Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріного прикута до особливої уваги публіки та всіх ЗМІ. Нещодавно співачка поділилася неймовірним відео зі спільного виступу з коханим.

“Щоб не було” – трек, який став певним символом для кохання цієї пари, адже хейт, постійне обурення та невдоволення від інших заважали жити нормальним, спільним життям. Надя Дорофєєва гідно витримала цей натиск та змогла довести, що з Мішею у них все по-справжньому, з романтикою, ніжністю та неймовірними почуттями.

Благодійний тур “Сенси” був дуже довгоочікуваним, адже прихильники з нетерпінням чекали зірку у своїх містах, аби насолодитися живим музичним виконанням усіх пісень. Неодноразово всі благали, аби Надя вийшла з Мішею на сцену, щоб ті наживо заспівали власний трек, що став фаворитом багатьох. Яке здивування отримали жителі Луцьку, коли побачили цих двох закоханих на сцені. Неймовірна енергетика кохання, щирий спів, романтика – були присутні під час перебування Дорофєєвої та Кацуріного разом.

“Сьогодні останній день концерт туру. Вгадайте, хто приєднався до мене?”, – анонсувала Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва у своєму Instagram

Варто зазначити й те, що колишній співачки Володимир Дантес – артист, який має хороший голос та неабиякий талант, але ніколи вони не записували спільних треків та не виконували наживо пісень на концертах жінки. Це доводить, що Надя повністю довіряє Міші та розділяє з ним всі важливі моменти її життя.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни, яку розпочала росія на території нашої України, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес вирішила шокувати публіку новиною про розлучення. Ця пара користувалася великою популярністю у сучасному шоу-бізнесі. Але часи змінюються і треба приймати вибір своїх кумирів та радіти їхньому новому, та маємо надію справжньому щастю на все життя.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".