Новий альбом в процесі: Дантес зустрів музу після Наді і розповів про своє життя після розлучення

Багато хто думає, що саме весна є тією порою року, яка надихає на нові звершення та відкриває ніби нове дихання для всіх – для зірок шоубізу так само.

Володимир Дантес – знаменитий український співак, автор пісень та блогер. Чоловіка досить тривалий час сприймали як коханого надвідомої Наді Дорофєєвої, яка була і є на піку своєї популярності. Та попри всі гаразди та впізнаваність, Дантес теж прагнув підкорювати серця шанувальників та шанувальниць своєю творчістю та талантом. Не так давно співак та співачка розійшлися – тепер у них нові інтереси та окреме одне від одного життя. Звісно, і розрив із Надею Дорофєєвою додав Дантесу популярності, проте йому все ж треба віддати належне – Володимир працює над собою та активно розвивається в кар’єрному плані.

Тридцятичотирьохрічний артист сам родом із Харкова, він здобув освіту за спеціальністю управління фінансами, проте серце та душа лежали до абсолютно іншого – до творчості.
Так, у 2008-му Дантес став учасником «Фабрики зірок», там він став учасником дуету. Згодом, у 2015-му, Володимир став на шлях телеведучого, що йому, безперечно, вдавалося якнайкраще.

Над чим зараз працює співак

Сольний альбом чоловік уперше випустив тільки позаминулого року, у 2021-му. Однак зараз Володимир Дантес неабияк заінтригував публіку своїм постом у соціальній мережі Інстаграм.
Чоловік показав селфі з одного із красивих залів та зізнався, що наразі він набагато щасливіший, аніж узимку. Каже, цьому сприяє і хороша весняна погода – сонце та тепло.
Дантес розповів, що чи не щоденно надихається новими речами, серед яких – довгоочікуване повернення багатьох друзів із-за кордону.

 

Окрім цього, Володимир Дантес занонсував те, що скоріш за все скоро буде новий альбом, адже співак невпинно пише нові пісні, паралельно з цим плануючи нові телешоу, тури.
Артист зазначив, що хочеться моря (десь у Євпаторії) та чебуреків, а його підписники та підписниці активно підтримали в усьому улюбленого виконавця.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?