Говорять українською, а сваряться російською: дружина-донеччанка Сергія Притули розповіла про сімейний уклад

Сергій Притула відомий український волонтер, телеведучий та шоумен, життя якого, цікавить мільйони людей, оскільки він досить цікава людина, та має досить яскраве життя на різні події.

Особисте життя Притули також було і є насиченим, адже чоловік мав два шлюби, і в одному з них, він все ще перебуває, та живе щасливо, виховуючи трьох діточок. Перший шлюб Сергія розпався багато років тому, проте, стосунки з колишньою дружиною він зміг зберегти гарними та адекватними. І це необхідно було зробити, тому що в них є спільний син Дмитро, який має відчувати любов та турботу зі сторони обох батьків.

Родина Притули
Родина Притули

Та після розлучення чоловік довго був холостяком, хоча йому й приписували багато романів з відомими колегами, від Фреймут до Нікітюк. Проте Сергій собі не дозволяв романів на роботі. Але його нинішня дружина Катерина Сопельник є колегою Притули. Річ в тому, що жінка працювала продюсером на Новому каналі, а згодом стала менеджером на проєкті Притули “Вар’яти”.

У родині Каті та Сергія панує любов, взаємоповага та гармонія. Адже вони зійшлися вже у свідомому віці, тому, будувати стосунки вони хотіли вже нормальні, які можуть проіснувати багато років. Так і сталося. Але звісно, без сварок не обходиться, адже це родинні відносини, які не бувають ідеальними. Тож, сварки присутні. І це не дивно, Притула чоловік з характером, та ще й дуже прискіпливим.  А Катерина народилась на Донеччині, тому теж має нелегкий характер.

Дружина Притули
Дружина Притули

Також, відомо, що у Донецькому регіоні всі говорять російською, як і у Києві, у Харкові, та інших містах України. Тому, вдома Катя може вільно розмовляти російською мовою, і Сергій, який все життя говорить українською, абсолютно адекватно до цього ставиться навіть зараз, коли є такі мовні загострені питання. Тож, сварки та дискусії в будинку Притули, часто відбуваються російською.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.