Стала мамою його дітей і була готова на все: Наталія Могилевська присяглася назавжди забути Єгора Долініна

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська мала щастя прожити велике кохання. Найяскравіші стосунки у житті зірки сталося з бізнесменом Єгором Долініним.

У двотисячних Наталія Могилевська пережила розлучення та зустріла своє найбільше кохання у житті. Мова йде про цивільний шлюб з бізнесменом Єгором Долініним. Чоловік самостійно виховував трьох дочок від попереднього шлюбу та з надією дивився у майбутнє, яке мріяв побудувати саме зі співачкою.

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
Наталія Могилевська та Єгор Долінін

Назвати ці стосунки ідеальними не можна, адже молоді люди проходили через різні стадії взаємин. Зокрема Єгор неодноразово зізнався, що ревнував свою кохану до її кар’єри. Через це вони навіть мало не розсталися. Щоб налагодити ситуацію Наталія придбала квартиру поруч з квартирою свого обранця і кожного разу, коли мала працювати, виходила в інше приміщення.

Наталія Могилевська присяглася назавжди забути Єгора Долініна

Тоді ж артистка взяла на себе відповідальність за трьох спадкоємиць свого коханого обранця. Кохання артистки та підприємця було настільки сильним, що тоді ж Наталя вперше публічно заговорила про те, що хоче стати матір’ю. Однак, Господь не подарував їй такої можливості.

Наталія Могилевська чуттєво закружляла в танці з молодим незнайомцем
Наталія Могилевська присяглася назавжди забути Єгора Долініна

А вже згодом журналісти та фанати почали помічати, що пара припинила виходити разом, а на заходи їх супроводжують інші люди. Стало відомо про їхні розставання. Втім, бізнесмен швидко надо ужас витрачений час і одружився з іншою жінкою. Наталя Могилевська назавжди залишилася в його минулому. Співачці було важко спілкуватися з пресою на одну і ту саму тему, тому вона також попросила назавжди її закрити:

“Я хочу офіційно заявити на всю країну, що я хотіла закрити б тему мого колишнього чоловіка Єгора Долініна. Я б хотіла поставити крапку. Більше не говорити ні про Єгора, ні про його сім’ю. Чому? Тому що це в минулому. Залишаються тільки красиві пісні”, – заявила Наталка.

Зараз Єгор живе непублічним життям, а його дочки вже давно дорослі жінки. Тим часом Наталія Могилевська якщо і згадує про чоловіка публічно, то лише у своїх піснях, які народилися в результаті великого кохання. Зараз героїня нашої статті знаходиться у стосунках з іншим чоловіком, який знову подарував їй надію стати матір’ю.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.