Через 2 роки після розставання з Даном Баланом Тіна Кароль вразила зізнанням про свої почуття: “Я його боюсь”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вперше заговорила про почуття, які приховує від камер та публіки та розповіла, що відбувається на її серці.

Після смерті свого єдиного чоловіка Тіна Кароль повністю віддалася творчості. Репертуар артистки набув ноток гіркоти та лірики. Увесь свій сум, біль та горе співачка вклала у музику, яка згодом принесла їй шалену популярність. Тіну назвали “поп-дівою” і вона назавжди стала суперзіркою українського шоу-бізнесу.

Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера
Тіна Кароль розповіла про свої почуття 

Довгі роки виконавиця продовжує існування самотньої жінки. Єдиний чоловік, який на даний момент має значення для Кароль — це її єдиний син Веніамін.
Втім, хлопчик проживає далеко від своєї мами, адже навчається у Великобританії. Коли поп-діва почала співпрацювати з молдавським мачо Даном Баланом шанувальники вперше за багато років мали надію, що вона знову пізнає щастя та присмак кохання. Але далі флірту та кокетства справа не зайшла.

Тіна Кароль розповіла про свої почуття

Зйомки закінчилися, артисти припинили спілкуватися, а незабаром і продюсери зізналася, що усе побачене було хитрим ходом шоуранерів програми, які точно знали, як можна підняти рейтинг за допомогою поп-діви.

З тих пір пройшло 2 роки, скандал навколо улюбленої пари українських телеглядачів вщух, а Тіна Кароль продовжує бути самотньою.

Тіна Кароль розповіла про свої почуття

Нещодавно співачка прийняла рішення трохи відкритися своїм фанатам і вперше за довгий час розповіла про те, що діється у її серці. Про свій стан зірка розповіла в особистому телеграм-каналі.

Тіна Кароль розповіла про свої почуття

Зокрема, артистка оприлюднила селфі в дзеркалі і зізналася, що її сумні думки не проходять.

“Відображення, чи все в ньому ок? Не проходить сум. Я намагаюся, та ще щемить. Може, сум – це моє друге я, а я його боюся”, – написала вона.

Нагадуємо, покійний чоловік Тіни Кароль Євген Огір також був її продюсером. Зокрема легендарний репертуар артистки, який дав їй впізнаваність, пара створила у період їхніх стосунків. Втім, подружжя недовго прожило у шлюбі, адже чоловік дізнався, що в нього рак. Євген пішов з життя у німецькій лікарні, залишивши після себе сина, позашлюбну дитину та недобудований маєток.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.