“Коли рідко бачиш людину – немає приводів сваритися”: Оля Полякова розповіла про ідилію в шлюбі з Буряковським

Оля Полякова побудувала успішну кар'єру та щасливу родину з бізнесменом Вадимом Буряковським. Поділилася рецептом сімейного щастя та як підтримують ідилію у стосунках.

Від початку цієї історії кохання можна знімати цілий фільм, адже для отримання такого омріяного щастя довелося ділити чоловіка з іншою. Суперблондинка Оля Полякова відразу припала до серця бізнесмену Буряковському і той зрозумів, що саме з цією запальничкою мріє прожити все життя.

Знайомство майбутньої пари відбулося на святкуванні дня народження чоловіка. Вадим замовив виступ артистки для його заходу й навіть не очікував закохатися з першого погляду. Буряковський був одружений, але дітей з колишньою не мав. Наступного дня зателефонував зірці й почалося дружнє спілкування, яке з кожним разом переростало на більш романтичний лад.

Оля не хотіла бути в статусі коханки, тому попросила розірвати цей любовний трикутник. Вадим поставився з повагою до такого прохання та організував швидке розлучення.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Співачка зізнається, що їй шкода ту жінку. Вона розуміє її біль, почуття та емоції, але ситуацію не виправити. Значить так мало статися.

Подружжя щасливе разом та з кожним роком їхнє кохання спалахує з новою силою. В результаті міцного союзу з’явилися двоє прекрасних дівчаток: старша Марія та молодша Аліса, які у зв’язку з війною проживають окремо від батьків у Великій Британії. Марія прагне бути схожою на зіркову матусю, мріє стати популярною артисткою та навіть навчається у лондонському музичному виші.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Оля Полякова розповіла, що вони з чоловіком мало бачаться через постійну зайнятість, роботу, тому сварок у їхній сім’ї менше, але й сумувати стали значно більше. Це додає якоїсь романтики у багаторічні стосунки.

“Це, мабуть, і є секрет стосунків, коли ти рідко бачиш людину, то в тебе немає приводу з нею сваритися”, – жартома зазначила співачка.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.