Аіда, Оксана і Олександра: всі жінки Ігоря Кондратюка та що про них відомо – кожну зустрів на роботі

Ігор Кондратюк досить складна людина, зі своїм характером та життєвими стійкими принципами. Тому, з ним буває важко знайти спільну мову, але з артистів він робить справжніх зірок.

Ігор дуже значуща людина в українському шоу-бізнесі, так було завжди. Він дуже вимогливий, вибагливий, до нього буває складно знайти підхід та згоду. Кондратюк став зіркою шоу “Караоке на Майдані”, яке йшло на телебаченні багато років та давало можливість молодим артистам заявити про себе. Ігор був незмінним ведучим цього проєкту та завжди відчував в кому є справжній талант. Найяскравішим прикладом його продюсування артист Віталій Козловський. Але згодом їхні стосунки перетворилися з робочих на ворожнечі.

Кондратюк і Ніколайчук

Та ось з жінками в Ігоря складаються стосунки більш гладко, наприклад, чоловікові постійно приписують романи з різними відомими жінками. Однією з них стала учасниця “Х-фактору” Аіда Ніколайчук. Дівчина прийшла на проєкт аби заявити до себе, і Кондратюк дуже сильно почав підтримувати дівчину, тому, глядачі та інші учасники шоу думали, що у них є романтичні відносини. Та насправді, Ігор лише підтримував та намагався допомогти витягнути Аіду на велику сцену.

Кондратюк і Марченко

Далі чоловікові почали приписувати роман з досить відомою телеведучою СТБ Оксаною Марченко. З телеекранів здавалося, що між ними завжди бігає якась іскра. Тому що спілкування у них було нестандартним та досить теплим. Їхні жарти, спілкування та навіть доторки рівним рахунком нічого не означали для них самих. Проте оточення було просто впевнено, що в Оксани та Ігоря був роман. Та згодом колеги сильно посварилися, і це стало жирною крапкою, яка розірвала всі нормальні стосунки між ним та Марченко.

Родина Кондратюка

А ось єдиною правдивою історією кохання Ігоря стала історія з його дружиною Олександрою Городецькою. Ця жінка полонила серце продюсера та стала єдиним коханням у житті Кондратюка. Жінка Кондратюка взагалі не пов’язана з шоу-бізнесом. У молодості вона працювала бухгалтеркою, а зараз обіймає посаду фінансового директора. У стосунках Олександри та Ігоря панує неймовірна довіра та любов. Тому, коли її чоловікові приписують романи з молодими дівчатами, жінка реагує абсолютно спокійно. До того ж подружжя виховує разом трьох дорослих дітей.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?