Ніяка вона не Славія: ось яке ім’я і прізвище колишня дружина Дзідзьо має по паспорту насправді

Колишня дружина відомого співака Дзідзьо Славія має свої цікаві факти з життя. Дізнаємося її походження, справжнє ім'я та прізвище з народження. Найцікавіше далі.

Перспективна українська музична виконавиця Славія довго залишалася в тіні свого колишнього чоловіка Дзідзьо. Вона завжди вірила у сили коханого, підтримувала його в кар’єрі, а тепер сама розвивається у творчій ніші.

У статусі законного подружжя перебували цілих 7 років, а загалом знайомі вже понад 20. За словами жінки, колишній не хотів, щоб вдома було дві зірки, він не розділяв її бажання бути на сцені, а також не мав бажання ставати батьком. Але час не повернеш, тому попри все, Дзідзьо і Славія підтримують дружні відносини та вважають себе близькими для одне одного людьми.

Михайло Хома та Ярослава Притула
Весілля Дзідзьо та Славії

Нагадаємо, що свій творчий шлях розпочинали разом у гурті “Друзі”, який далі розвивали під назвою нового проєкту “DZIDZIO”. Далі все й змінилося.

Справжнє прізвище та ім’я Славії

Майбутня зірка народилася в історичному серці України, у Львові. Із самого малечку дівчинка мріяла бути артисткою, сяяти на сцені та заворожувати своїм голосом публіку. Невпинно працює у свої дорослі роки, аби досягати нових вершин.

Жінка розповіла, що вперше на загал заспівала на весіллі друзів її батьків. Знайомі порадили віддати талановиту маленьку зірку в музичну школу, де згодом мала неабиякі успіхи.

Ніяка вона не Славія, як всі продовжують називати дівчину, а Ярослава Притула. Саме таке ім’я та прізвище отримала з народження та носить по паспорту. Для розвитку в роботі було вирішено взяти псевдонім.

Ярослава Притула

Після заміжжя Ярослава взяла паузу у творчості, але таємно від колишнього коханого мріяла знову реалізувати себе у сольній кар’єрі. Зараз співачка вільна, ні від кого незалежна особистість, тому нарешті втілює свої плани в реальність.

Схожі статті

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?