Нова обраниця Остапчука Полтавська немає манер: спілкується без цензури – наречений не навчив культурі

Зовсім нещодавно Володимир Остапчук розлучився та вже встиг завести нові стосунки, які ретельно намагається приховати, не видаваючи фотографіями та історіями обличчя та ім'я своєї обраниці.

Насправді інформація про чиїсь стосунки в нашому суспільстві стає неймовірно швидко відомою. Тому, дається, вже вся країна знає, що нову обраницю Остапчука звати Катерина Полтавська. Дівчині нині 22 роки і вона працює журналісткою. Саме з її сторіс стало відомо, що вона і є новим коханням шоумена. звісно, перше, що збентежило підписників – це велика різниця у віці. Проте, у сучасному світі це не є перепоною для справжніх почуттів.

Катя Полтавська

Так, Катя почала викладати сторіс з квартири Володимира ще у переддень нового року, і саме тоді стало зрозуміло, що вони разом. Спочатку були лише здогадки про стосунки молодої журналістки та відомого телеведучого, але потім фото з одних локацій почали з’являтися частіше. Та ось спільних фото зі старшим обранцем або подробиць їхніх стосунків дівчина поки не хоче розкривати.

Проте про своє життя дівчина дуже часто говорить та відповідає на питання своїх підписників. Але є одна деталь, яка здається ну дуже непривабливою – Катя майже у кожній відповіді використовує нецензурну лексику. Це виглядає так, ніби з підписниками спілкується 17-річний підліток, який хоче здаватися крутішим. Тому, це відвертає.

Нецензурні вислови Каті

Звичайно, кожна людина використовує нецензурну лексику, проте коли це часто, це недоречно. Та дивно, що молода журналістка використовує такі слова на публіці, та ще й так часто. Можливо, це лише в історіях, але якщо таке спілкування йде в соціальних мережах, виходить, у житті все ще більш запущено. Дивно, що Володимир не намагається зробити спілкування Полтавської більш культурним.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.