Чмерковський вразив зізнанням після зради фіналістки “Холостяка” Соломко: “Сама велика помилка в моєму житті”

Знаменитий американський хореограф українського походження Макс Чмерковський вразив зізнанням про те, як насправді відбувалося його участь у романтичному реаліті-шоу.

Не так давно український шоу-бізнес сколихнула новина про зраду маловідомої виконавиці Яни Соломко. Дівчина вперше потрапила на телебачення під час зйомок 1-го сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” і намагалася підкорити серця Макса Чмерковського.

Максим Чмерковський
Макс Чмерковський вразив зізнанням

Глядачі були впевнені, що саме їй вдасться стати переможницею, але в останній момент головний герой зробив інший вибір і захотів будувати стосунки з Олександрою Шульгіною.

Такий поворот подій розлютив глядача, але у той самий час подарував прожкту перспективу на довге життя. У зв’язку з тим, що нещодавно Яна потрапила у скандал, адже перейшла на сторону росії та активно виступає для росіян, в інтерв’ю у Макса Чмерковського запитали про його досвід спілкування з дівчатами, а також його думку про те, чи взагалі реально знайти кохання на такому шоу.

Макс Чмерковський вразив зізнанням

Так, у розмові з Анною Олицькою чоловік вперше зізнався, що пошкодував про свою участь одразу, як побачив дівчат. Макс стверджує, що серед них було багато хороших людей, але жодна з них навіть у перспективі не могла зайняти місце у його серці. Тому вибір на користь Олександри він зробив суто заради рейтингів.

“Дві секунди, і я вже зрозумів, що це не моє. Я одразу зрозумів, що це була сама велика помилка у моєму житті. І тепер треба три місяці цією хе*нею займатися. На**г мені потрібні ці стосунки, які почнуться з пояснень, чому я перепробував усіх дівчат. Для мене це взагалі не має ніякого сенсу. Потім в кінці я познайомився з дівчатами. Звичайно, люди були класні, і були хворі на голову. Взагалом були нормальні люди і з ними було приємно спілкуватися. Але стосунків там не було. Я сподіваюся що їй (Саші Шульгіній) дали якийсь трофей. Я був дуже незадоволений кінцівкою, тим як це відбувалося. Я вже не міг дочекатися, коли це все закінчиться. Я вже хотів закінчити цей епізод і все”

Варто відмітити, що Олександра Шульгіна так само, як і головний герой згодом посилилася в Сполучених Штатах Америки. У той момент як усіма улюблена Яна Соломко обрала росію.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.