Як виглядає колишній наречений Лесі Нікітюк? Пообіцяв ведучій відвести її під вінець, і залишив на півшляху

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк володіє неймовірними зовнішніми даними, харизмою та добрим серцем, що стало особливо помітно після 24 лютого.

Особисте життя знаменитої української телеведучий Лесі Нікітюк завжди залишалося таємничим для її шанувальників. Зірка намагалася якомога менше обговорювати, що з нею відбувається поза камерами. І варто відмітити, що на відміну від більшості знаменитостей, в неї це прекрасно виходило, адже Лесі Іванівні вдається зацікавити публіку своєю чарівністю та гумором.

Як виглядає колишній наречений Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк покинула Україну і подає візу до Канади
Як виглядає колишній наречений Лесі Нікітюк

Але рівня цікавості публіки до особистого життя телнведучої це не зменшило. Шанувальники з жадібністю дізнаються найменші деталі стосунків Лесі Нікітюк з чоловіками.

Наприклад, декілька років тому зірка повідомила про те, що збирається вийти заміж. Мова йшла про нареченого телеведучої, з яким вона познайомилася біля своєї квартири. Обранець зірки був її сусідом. Стосунки розвивалися швидко і в якийсь момент теледіва відчула, що може заговорити про весілля.

Але після цього жодної новини про заміжжя героїні нашої статті не було. Лише пізніше Катерина Осадча все ж таки поцікавилася у Лесі, коли буде організоване торжество і хто ж цей таємничий наречений. Натомість зірка повідомила про те, що заручений зірвалися, з коханим вони мають кризу у стосунках, над якою активно працюють і краще взагалі закрити цю тему. З тих пір про чоловіка Леся Нікітюк публічно не згадувала.

Примітно, що його особистість досі залишається секретом, а тому шанувальники були схильні вважати, що новина про весілля могла бути лише піаром.

Леся Нікітюк
Як виглядає колишній наречений Лесі Нікітюк

Нагадуємо, що раніше телеведучу активно підозрювали у романі з її колегою Сергієм Притулою. Однак, після розлучення з першою дружиною Юлією шоумен знайшов своє щастя з дончанкою Мариною, а от місця для партнерки по сцені в його особистому житті не знайшлося. Леся та Сергій побудували міцні дружні стосунки і не змінюють їх статус продовж років. І хтозна, можливо через декілька років Сергій Притула буде присутнім на весіллі колишньої колеги. Адже важко повірити у те, що красуня-телеведуча залишатиметься холостячкою досить довго.

Схожі статті

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.