“Закрутилося так, що завагітніла”: Оля Полякова розповіла, як у 23 роки зв’язалася з одруженим бізнесменом

Знаменита українська співачка Оля Полякова сколихнула мережу своїм зізнанням про початок роману з майбутнім чоловіком. Що приховували Вадим та Ольга?

Знаменита українська співачка Оля Полякова ніколи не приховувала того, що свого часу знаходилася в статусі коханки. Артистка цього не соромиться саме тому, що змогла швидко розірвати любовний трикутник. Ба більше, вважає, що і “розлучницею” її назвати аж ніяк не можна.

Виконавиця поставила чоловіка перед ультиматумом, і йому довелося зробити вибір. Звісно, він був зроблений на користь майбутньої суперзірки. На той момент Оля Полякова була звичайною дівчиною, яка намагалася пробитися в шоу-бізнес, а Вадим — впливовим бізнесменом.

Оля Полякова розповіла деталі роману з Вадимом Буряковським

Макіяж Ольги Полякової
Оля Полякова розповіла деталі роману зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

Так, особистість своєї суперниці Оля ніколи не розкривала. Відомо, що у подружжя не було спільних дітей, а тому розставання пройшло досить швидко. Нещодавно виконавиця доповнила картину, розповівши, як саме закрутився її роман з Буряковським.

“Закрутилося так, що я завагітніла”, — заявила Суперблондинка. — “У мене не було історії, що я хотіла за нього заміж. А потім він прийняв рішення зробити мені дитину. У 23 роки – що я там хотіла?”, — додала зірка. — “Йому 40 років. У нього ніколи в житті не було до цього дітей. Він дуже хотів дітей. І в 40 років, якщо чесно, вже й не очікував.”, – сказала співачка своїй партнерці та подрузі Маші Єфросиніній.

Однак, артистка стверджує, що не вступала з ним у близький контакт поки він був зі своєю дружиною, і все серйозне сталося між ними, коли Вадим пішов від своєї благовірної.

Згодом у пари народилася дочка Маша, а потім і красуня Аліса. Виконавиця якось розповідала, що дуже тішиться тому факту, що не була відомою, коли стала матір’ю. Мовляв, вона насолодилася сімейним життям удосталь, і лише коли реалізувалася як дружина та матір, вийшла на сцену та запалила свою зірку.

Таким чином інтереси співачки ніяким чином не перетинаються і Оля на відміну від багатьох своїх колег не постала перед вибором між родиною та успішною творчою кар’єрою. Полякова з гордістю говорить про те, що насолодилася материнством і тепер не озирається назад.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.