Оля Полякова, Олександр Педан, Олена Кравець та інші зірки, у яких вже повнолітні діти: народили собі друзів

Ростити дітей — це справжнє мистецтво та копітка праця. Дехто досягає успіхів у цьому, а хтось припускається фатальних помилок. Дізнайтесь про те, які наслідки виховання дітей в українських зірок.

Проблема різниці поколінь — була, є і буде завжди. Втім деяким батькам вдається згладити гострі кути й вивести відносини зі своїми дітьми на новий рівень. Рівень, коли діти їм довіряють, прислухаються і просто розділяють усі щасливі моменти. Простими словами, вони стають друзями. В українському шоу-бізнесі чимало зірок мають дітей, які досягнули повноліття. І далеко не всім притаманна надмірна формальність у спілкуванні одне з одним. Тож хто вони, ті майстри виховання?

Оля Полякова

Про доньку української співачки Олі Полякової Машу знають усі прихильники жінки. Із самого малечку дівчинка з’являється на телеекранах разом із зірковою мамою. Маша буквально росла на очах мільйонів. І ось, нещодавно їй виповнилось вісімнадцять років. Дівчина активно веде акаунти в різних соціальних мережах. Доволі часто на фото та відео на сторінці Маші з’являється й сама Оля Полякова. Мати й донька полюбляють разом подорожувати й проводити час. Співачка нерідко наголошувала на тому, що Маша їй довіряє і вони спілкуються, наче подружки. Крім того, Оля Полякова підтримує доньку в усіх ініціативах. Наприклад, коли дівчинка вирішила спробувати себе в ролі співачки й виступити на заході, зіркова мама була присутня на події та підбадьорювала її.

Оля Полякова з донькою
Оля Полякова з донькою

Олександр Педан

Український телеведучий та блогер Олександр Педан також має вісімнадцятирічну доньку Лєру. Про те, що батько й донька — справжні друзі, годі й говорити. Олександр Педан навіть створив авторську програму під назвою “УніверCheck”. Разом із донькою чоловік відвідував різні вищі навчальні заклади в Україні задля того, аби допомогти їй обрати найкращий варіант для вступу. Також Лєра часто залучає тата до участі в зйомках відео для її тіктоку. Все це свідчить про те, що вони на одній хвилі і мають прекрасні відносини.

Олександр Педан з донькою
Олександр Педан з донькою

Олена Кравець

Гумористка та акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець — багатодітна мама. Вона має шестирічних близнюків та двадцятирічну доньку Машу. Власне зі старшою донькою в акторки також прекрасні відносини. Олена, як і Оля Полякова, підтримує Машу в усіх начинаннях. Так, до прикладу, її донька вже протягом багатьох років займається фрістайлом. Коли дівчина виявила бажання виступити на коропоративі “Кварталу 95”, то Олена оцінила її старання й допомогла реалізувати ідею. Як результат, виступ пройшов вдало й усім сподобався.

Олена Кравець з донькою
Олена Кравець з донькою

Оля Фреймут

Донці української телеведучої Олі Фреймут нещодавно виповнилось 17 років. Попри те, що Злата ще неповнолітня, вона вже декілька років живе окремо від мами й навіть випустила свою лінійку одягу. Насправді, дуже мало відомо про те, як мати й донька спілкуються. Однак про те, що Фреймут підтримує Злату, свідчить той факт, що вона не ставить їй жодних рамок. Наприклад, в Instagram дівчинки була справжня хвиля хейту через начебто занадто відверті фото дівчинки. У свою чергу зіркова мама Злати заявила, що не намагається зробити із дитини свою копію, а дозволяє їй розвивати свою унікальну особистість.

Оля Фреймут з донькою
Оля Фреймут з донькою

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?