35-річній Каменських поставили серйозний діагноз: дружина Потапа хриплячим голосом розповіла про новоутворення

Настя Каменських є однією з тих артисток, які можуть зачарувати своїм чарівним голосом. Її тембр та манера виконання унікальні, саме через це, жінка й стала улюбленицею публіки.

Свій творчий шлях співачка розпочала багато років тому, спочатку Настя виступала у школі, потім їздила на різноманітні конкурси, де мала успіх та займала призові місця. Ну а згодом, всередині неї зародилась велика мрія – стати зіркою українського шоу-бізнесу.

Настя Каменських
Настя Каменських

Так, Каменських прийшла на кастинг до тоді ще невідомого Олексія Потапенка, він якраз шукав вокалістку для спільного дуету. Тоді Настя навіть не розраховувала, що зможе потрапити до великої продюсерської корпорації та стати супер відомою артисткою.

Таким чином утворився дует “Потап і Настя”, який швидко завоював народну любов та визнання. Їхні пісні співали дорослі та малі. Та й досі їх крутять на вечірках та згадають, коли влаштовують теплі посиденьки. Адже їх треки були дуже легкими, вони підіймали настрій.

Згодом Каменських відчула в собі сили та бажання стати самостійною співачкою, та, звісно, змінила стиль. Тепер ми знаємо Настю як NK, яка співає зокрема ліричні пісні, які здатні доторкнутися до душі та до серця кожного слухача.

Зовсім нещодавно Настя презентувала нову пісню “Душа”,  а сьогодні зірка зізналась, що вона втратила голос через серйозний діагноз.

“Я втратила голос через новоутворення на голосових зв’язках. І це наразі не дозволяє моїм зв’язкам повноцінно працювати. Мені потрібно термінове лікування, щоб його відновити” – розповіла Каменських.

Також Настя додала, що лікувати треба негайно, інакше можна взагалі втратити голос. Тому свої концерти, на яких артистка співає наживо – вона переносить поки що на невідомий термін.

 

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?