Колишня дружина Потапа вразила реакцією після новини про його зради дружині Насті Каменських: сяє від щастя

Колишня дружина знаменитого українського Потапа вразила своєю реакцією на скандал навколо продюсера та його колишньої підопічної. Чому продюсерка ігнорує його?

Днями в мережі розгорівся один з найгучніших скандалів в шоу-бізнесі за останні декілька років. Мова йде про звинувачення колишньої співробітниці Потапа, які вона висунула проти нього. Дівчина стверджує, що репер з зраджував з нею Насті Каменських, обіцяв їй допомогти побудувати музичну кар’єру, але натомість обманув.

Падчерка Потапа публічно поскаржилася на екс-дружину репера
Ірина Горова проігнорувала скандал зі зрадою Потапа: що відбувається

GIP C створила кліп на дану тему, а також розповіла, що може надати докази того, що Потап дійсно мав з нею любовні переписки.

Натомість Настя нещодавно вийшла на зв’язок та повідомила, що скасовує концерти через свій стан. Офіційна версія: новоутворення у голосових зв’язках, яке вона просто не може ігнорувати. Про чутки щодо адюльтеру Потапа виконавиця не сказала ані слова.

Ірина Горова проігнорувала скандал зі зрадою Потапа

Такої ж позиції дотримується і колишня дружина продюсера Ірина Горова, яка свого часу запевняла публіку у тому, що Олексій є зразком вірності та відданості.

Так, нещодавно продюсерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram безліч кадрів, на яких виглядає неймовірно щасливою та впевненою у собі. Жінка показала знімки і зі своїм сином Андрієм, і з командою. Складається враження, що про скандал вона навіть і не чула.

Ірина Горова проігнорувала скандал зі зрадою Потапа: що відбувається

Але варто відмітити, що Ірина Горова ніяким чином не реагувала і на плітки про роман Потапа та Насті, навіть коли до мережі злили їхні спільні кадри під час відпочинку. На даних фотографіях екс-дует обнімався та цілувався в губи.

Тоді за офіційною версією Ірина ще була дружиною Потапа. Тож в цьому питанні продюсерка не зраджує собі та не виносить на обговорення питання, які мають суто особистий характер.

Потап поки що також не реагує на гамір, який здіймається навколо його фігури. А от до звинувачень виконавиці далеко не всі ставляться з довірою. Наприклад, деякі користувачі мережі вважають, що це спроба піднятися на хайпі. Мовляв, поки дівчина не надасть реальні докази подружньої зради, її словам довіряти вельми складно.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.