Що насправді ховається під маскою Вєрки Сердючки: тільки Інна Білоконь знає таємницю Андрія Данилка

Кумедна та запальна Вєрка Сердючка встигла прославитися в усьому світі, але лише наближені люди знають, чого коштувала Андрію Данилку така популярність.

Андрій Данилко безсумнівно суперзірка української естради. Не дивлячись на тривалу перерву, яку провідниця зробила у своїй кар’єрі, її не забули, а її поверненню на сцені були неймовірно раді. Жодне свято не обходиться без її пісень, і якщо раніше хтось вважав, що композиції Сердючки на весіллях моветон, то зараз це класика.

Андрій Данилко та мама Сердючки провели концерт та їдуть далі
Що насправді ховається під маскою Вєрки Сердючки

Андрій Данилко показав, який він у реальному житті

Неодноразово в мережі з’являлися плітки, що Андрій Данилко страждає від серйозної депресії. І неодноразово сам артист та його команда були змушені спростовувати дану інформацію.

Пов’язано це з деякою особливістю характеру чоловіка, яка не доступна очам глядачів. Уся справа в тому, що коли камери вимикаються, а Вєрка Сердючка знімає з голови зірку та позбувається костюму, до артист знову стає собою.

Так, у реальному житті Андрій дуже спокійний, ввічливий, тактовний, говорить доволі тихо, стримано поводиться і є повною протилежністю своєї героїні. Варто відмітити, що така історія доволі розповсюджена в шоу-бізнесі. Наприклад, виконавець ролі Містера Біна також абсолютно інший у житті: не веселий та комічний, а вельми серйозний чоловік. У той самий час Луї Де Фюнес, який грав злого полісмена, в житті, подейкують, дуже ніжний та добрий.

Тим не менш, на успішну роботу Андрія Данилка його повна протилежність альтер-его абсолютно не впливає. Що ж стосується здоров’я виконавця, про яке так давно хвилюються його фанати та колеги, то артисти неодноразово пояснював, що має проблеми з циркадними ритмами, а тому погано спить. Щоб налагодити цю частину свого життя, чоловіку доводилося багато лікуватися та відпочивати в санаторіях. А нещодавно стало відомо про проблеми з голосовими зв’язками у зірки, який вже рік знаходиться на гастролях.

Що насправді ховається під маскою Вєрки Сердючки

Чоловіку довелося мати справу з наслідками ларингіту. А тому на декілька тижнів Вєрка Сердючка взяла паузу та пролікувала інструмент, яким заробляє на життя. Зараз команда вже повідомляє, що повертається на сцену і буде далі тішити своїх фанатів веселими піснями, запальними танцями та обіцянкою, що все буде добре.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.