Від улюбленої ведучої “Орел і Решка” до зрадниці: гучні скандали з Регіною Тодоренко, які викрили одеситку

Колись знаменита українська телеведуча та виконавиця, а згодом скандалістка з російської федерації, Регіна Тодоренко, стала володаркою дуже неоднозначної репутації.

Старт телевізійної кар’єри Регіни Тодоренко розпочався на Новому каналі. Вперше дівчина з’явилася в ефірі шоу “Фабрика зірок-2”. Згодом співачка продюсувалася Наталією Могилевською, а потім змінила музичну кар’єру на роботу телеведучої, і варто відмітити доволі успішно.

Декілька сезонів увесь пострадянський простір спостерігав за тим, як Тодоренко подорожує світом зі своїми партнерами по екрану.

Регіна Тодоренко розповіла про Саші зовнішні зміни
Як склалася доля Регіни Тодоренко

А згодом розпочалося життя в Москві. Регіна емігрувала до російської федерації, вийшла заміж за популярного виконавця двотисячних Влада Топалова та народила йому сина.

Як склалася доля Регіни Тодоренко

Перший скандал, який змусив сумніватися багатьох шанувальників співачки у тому, що вона заслужено користується любов’ю мільйонів прогримів 4 роки тому. Мова йде про ефір з чоловіком, в якому Тодоренко запитала жінок: “Що ви зробили, щоб вас не б*ли?”

Вагітна зрадниця України Тодоренко втратила живіт та опинилася в палаті
Як склалася доля Регіни Тодоренко

Це спровокувало гучний скандал, в результаті якого зірка втратила статус “жінки року”. Згодом стало відомо і про розірвання рекламних контрактів, які приносили неймовірні доходи співачці. Тривалий час і виконавиця, і її чоловік намагалися всіляко перекрутити сказане, виправдатися та уникнути критики, але врешті-решт Регіні довелося визнати свою помилку, в результаті чого, вона створила інтерв’ю, яке було присвячено темі, що і викликала дисонанс в суспільстві .

Але на цьому псування репутації артистки не зупинилося. Незабаром Регіна прийняла рішення заробити грошей, навчаючи людей привертати до себе багатство та успіх. Фанати масово купували її онлайн-уроки, але натомість отримували інформацію, в якій Регіна радила зв’язуватися з космосом, візуалізувати та витрачати на себе. На уроки співачки згодом вийшло безліч викриттів, в яких зірку називали “інфоциганкою”.

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Регіна Тодоренко зайняла позицію свого чоловіка, продовжила мовчати та виправдовуватися. Врешті-решт, щоб не залишалося жодних питань, вона створила пісню, в якій попрощалася зі своїми батьками, що на той момент знаходилися в Одесі та бачили усе своїми очима. Даний вчинок настільки вразив і колег Регіни, і шанувальників, що будь-які надії на її підтримку були розбиті.

Схожі статті

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.