Еллерт у Ванкувері, Юсипчук в Дубаї, Влад Яма в Маямі: де осіли “переселенці” українського шоу-бізнесу

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, багатьом українцям довелося виїхати з України заради безпеки. Своєї, своїх дітей, дружин, матусь і так далі. Тому й чоловіки також залишили країну.

Насправді багато українських чоловіків виїхали за кордон, хтось встиг вчасно, тобто на самому початку війни, коли навіть на кордонах була паніка та чоловіків пропускали без жодних проблем. А дехто з самого початку мав змогу поїхали за кордон, бо мав потрібні документи або підходящий соціальний статус.

Тому, наприклад, для багатьох зірок чоловічої статі не було проблемою перетнути кордон та виїхати за межі України на тривалий час. Так, наприклад зараз ми перерахуємо імені найвідоміших втікачів, які досі перебувають за кордоном.

Владислав Яма

Влад разом з дружиною Лілією та сином Леоном від самого початку повномасштабного вторгнення росіян, виїхав в США. І перші пів року ні він, ні його дружина блогерка не розповідали де вони перебувають та взагалі не виходили на зв’язок. Та крізь 6 місяців виявилось, що родина Ями перебуває в Маямі і живе там в гарних умовах та новим життям. Поки що родина танцюриста не збирається повертатися додому, адже для сина тут все ще небезпечно.

Олександр Еллерт

Екс-наречений акторки Ксенії Мішиної також поїхав за кордон і обрав для себе Америку. Та Саша не приховував, де він та чим займається. Звісно, не обійшлося без критики та хейту, але кожен сам обирає де і як йому жити. Навіть зараз. Тож, у Ванкувері та інших містах Америки Саша дає концерти, точніше, виступає на стендапах, чим і заробляє на життя.

Богдан Юсипчук

https://www.instagram.com/reel/CnwR1wtp-nt/=

Найгарніший чоловік планети Богдан Юсипчук нині проживає в Дубаї, де чоловік бере участь у конкурсах краси, де презентує Україну та надає розголосу темі війни. Тож, поки що у Богдана багато справ та роботи за кордоном. І найближчим часом повертатися додому він не збирається.

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.