Станіслав Боклан розповів Олені Кравець про свої плани на політичну діяльність: “Телефонували”

Станіслав Боклан – народний артист України, якого дуже полюбляють глядачі, адже його талант дійсно є унікальним. Але додаткову популярність йому додала шоу "Ліга сміху", де Стас був зірковим тренером.

Станіслав дуже різностороння особистість, він займається багатьма проєктами та завдяки своєму таланту може втілити в життя будь-яку роль. Варто лише спробувати та зрозуміти, що саме від нього вимагають. Звісно, як актор старшого покоління Боклан надає перевагу театру.

Станіслав Боклан

Боклан пропрацював у Маріупольському драмтеатрі 10 років, і не жалкує про це, адже він віддавав цій справі всі свої творчі сили та своє натхнення. Також у серіалах та фільмах актор проявляється як професіонал. А ось талант коміка, він відкрив в собі завдяки знайомству та співпраці з акторами та продюсерами Студії “Квартал 95”. Першим спільним проєктом був серіал “Слуга народу”, згодом культовий серіал “Папік” та інші серіали й фільми.

А ось далі з Бокланом сталася “Ліга сміху”, де Станіслав став зірковим тренером різних команд у багатьох сезонах проєкту. Він проявився як справжній гуморист, його жарти та сценки дуже розумні, адже вони справляли неймовірне враження на глядачів та інших суддів.

Та після серіалу “Слуга народу” Боклан дійсно ніби став частиною великої родини “Кварталу”, а, як відомо, багато хто пішов у політичну діяльність. Так, днями Боклан був на інтерв’ю в Олени Кравець, де вони торкнулися доволі серйозних тем, та й без жартів, звісно не обійшлося, адже два професійних коміки зійшлися на одній території.

Тож, однією з тем стала тема політики, Олена запитала у Станіслава, чи пішов би він у політичну діяльність, на що актор різко відповів ні. Діалог виглядав таким чином:

“В політиці? Ні”

А якщо вам зателефонують і скажуть: “Станіславе Володимировичу, міністр культури — не зараз, але…”, продовжив співведучий Олени Юрій Карагодін.

“А чому ви гадаєте, що мені не телефонували?” — запитав актор.

“Телефонували?”

“Ні”.

Інтерв’ю Боклан

Тобто так жартома Стас дав чітко зрозуміти, що у політичну діяльність він ніколи не піде.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.