Володимир Остапчук на всю країну назвав обидва своїх шлюби помилкою: Войченко та Горняк мають претензії

Володимир Остапчук – молодий, перспективний, успішний і дуже талановитий телеведучий і шоумен. Особисте життя, якого, досить бурхливо розвивається і стає цікавою публіці.

Нині Остапчук зустрічається з молодою дівчиною, на ім’я Катерина Полтавська, дівчина виявилась колегою ведучого, вона також журналістка. Дівчині зараз 22 роки, і здається, вона дуже закохана в Остапчука, оскільки щодня Катя викладає сторіси де приховано демонструє, як вона проводить час зі своїм коханим.

Полтавська та Остапчук

І ці стосунки розпочалися через невеличкий термін після його другого розлучення з нотаріусом Христиною Горняк. Тому цей роман пок що не набув великого розголосу, але критики вже вистачає.

Тож, коли Остапчук та Христина Горняк переживали досить складний період у своєму житті, щось таке між ними сталося, що не дозволяло їм продовжувати спільне життя. І довгий період Христина і Володимир наче уникали одне одного та різко припинили викладати спільні фото та відео. Це тривало кілька місяців, і багато хто не міг зрозуміти, що сталося. Але коли Горняк оголосила про розлучення, все стало на свої місця. Але причина цього досі невідома.

Остапчук і Горняк

А ось першою дружиною Остапчука була Олена Войченко, і саме від неї у Володимира є дві дитини. Донечка та син, з якими він давно вже не бачився, оскільки зараз Олена та діти живуть у Канаді. Тому зараз у нього з колишньою проблем немає. Але їхнє розлучення було дуже гучним. Бо жінка була ображена на чоловіка і намагалась його звинуватити в усьому.

Остапчук з першою родиною

Тож, досвід обох шлюбів в Остапчука не був гарним, точніше, самі шлюби здавалися щасливі, а ось те, чим то все закінчилося, не було позитивним. Тому, на шоу “Є питання”, на цю тему були озвучені жарти й Володимир відверто назвав свої обидва шлюби помилкою та досвідом.

Схожі статті

Павлу Костіцину нічого не світить: Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Телеведуча Надія Матвєєва за останні два роки встигла дати багато інтерв'ю, де докладно розповіла про кардинальні зміни у своєму житті. Найголовніше - вона більше не самотня.

“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.