Після публічної подяки від Сергія Притули: зрадниця Ані Лорак зізналася, що вона “на мелі”

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак вразила мережу новиною після свіжого скандалу з Сергієм Притулою. Усі деталі в статті.

Знаменита співачка Ані Лорак перебуває в еміграції більше року. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка покинула територію російської федерації та евакуювала дочку Софію. Тривалий час про місцезнаходження сім’ї інформації не було, але вже восени Кароліна повідомила, що проживає в Іспанії. Тим часом її спадкоємиця здебільшого знаходилася зі своїм рідним батьком Муратом Налчаджиоглу.

Ані Лорак зізналася, що вона на мелі

Хоча Ані Лорак зазнавала серйозного цькування та хейту в мережі і раніше, після 24 лютого увага користувачів до поведінки зірки лише збільшилася.

Ані Лорак зізналася, що вона на мелі

Саме тому нещодавно героїня нашої статті оприлюднила на особистій сторінці в Instagram звернення до підписників, в якому заявила, що виступає проти війни, а також попросила вибачення у тих українців, які були ображені її позицією.

Сергій Притула одразу ж відреагував на даний пост та поглузував з артистки у коментарях: телеведучий подякував артистці за грошову допомогу ЗСУ. До нього одразу ж приєдналися інші українці, які також виражали свою вдячність за фінансову підтримку України.

Ані Лорак зізналася, що вона на мелі

Натомість виконавиця нещодавно презентувала нову пісню, про що повідомила в stories. Коментар телеведучого Кароліна не видаляє, продовжує займатися творчістю і робить вигляд, наче нічого не відбувається.

Нагадуємо, що скандал навколо діяльності Ані Лорак розпочався 2014 року. Артистка виступила в Криму, після чого переїхала до російської федерації. Саме там вона перебувала разом зі своєю дочкою до 24 лютого, встигла знайти в еміграції друзів і повністю вийти з інформаційного простору України.

Зараз концерти Ані Лорак масово скасовуються, як на території росії, так і в Європі. У першому випадку виконавиці “палиці в колеса” вставляє влада, а у другому — активісти, які не бажають бачити виконавицю-зрадницю, що прикривається Україною заради заробітку грошей. Кароліна тим часом повідомляє, що не надавала фінансової допомоги жодній зі сторін.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.