Регіну Тодоренко не відпускає чоловік-росіянин Влад Топалов: “Розлучення не дам. Житимемо з тобою вічність”

Регіна Тодоренко раніше була дуже популярною українською співачкою, яка стала відомою завдяки участі у талант-шоу "Фабрика зірок". Де її талант помітила Наталя Могилевська.

Згодом молода Тодоренко потрапила до відомого українського гурту “REAl. O”, де дівчина стала однією з провідних солісток та протрималась від самого започаткування гурту до його розпаду. В ті часи дівчата змогли завоювати любов народу, який згодом, перетворився на їхній фан-клуб.

Регіна Тодоренко

Регіна була справжньою улюбленицею, адже вона завжди могла зарядити енергією слухачів та всіх навколо. Тому, Регіну полюбили за її легкість, почуття гумору та енергетику. Так, згодом дівчину запросили на кастинг ведучих “Орел і Решка”, і вона його вдало пройшла. Тому, стала популярною як в Україні, так і в росії, адже це шоу було спільним.

Випуски з Регіною любили всі глядачі, адже вона досить цікаво розповідала про свої маршрути та подорожі й відкриття в різних країнах світу. Її манера була особливою, тому, Тодоренко стала однією з найкращих ведучих цієї програми. А потім, дівчина вирішила спробувати свої сили у форматі інтерв’ю. Оскільки в Україні їй це не вдалося, вона поїхала до рф. Там Регіна почала працювати на каналі “П’ятниця”, де мала і досі має власне шоу.

Так, Регіна побудувала там кар’єру і знайшла своє кохання всього життя. Дівчина познайомилась з відомим співаком Владом Топаловим, який спочатку їй не сподобався. Але потім, коли вони поспілкувалися, Регіна закохалася в нього, і це було взаємно. Тому, через деякий час пара розписалась та зіграла весілля.

Родина Тодоренко і Топалова

Вже майже 4 роки вони живуть разом, виховують двох синів та продовжують будувати свої сімейні стосунки попри всю критику, яка ллється на них. Нещодавно їх визнали однією з найкращих та найміцніших пар у росії, що дало їм стимул розвивати свої стосунки й надалі та ставати ще кращою родиною. До того ж нещодавно Влад заявив, що він планує вічність прожити з Регіною та нікуди її не відпустить.

Схожі статті

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.