Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва продають свої популярні російськомовні пісні: розривають всі зв’язки

Віра Брежнєва відома співачка, яка робила кар'єру на дві країни. Свій шлях вона починала в Україні. А тепер вирішила повернутися та знову стати суто українською виконавицею.

Брежнєва стала справжньою зіркою завдяки участі у гурті “ВіАгра”, який з самого початку став неймовірно популярним та приносив дівчатам шалену славу. А продюсерам, звісно, гарні рейтинги, можливість реалізовувати нові проєкти та виводити гурт на новий рівень. Тож, так і почалась слава Віри. Та далеко не весь свій кар’єрний шлях вона була частиною гурту. Згодом жінка вирішила стати самостійною артисткою. І її підтримав Костянтин Меладзе та взяв її під своє крило.

Віра Брежнєва

Тож, тепер вже багато років Віру вважають справжньою зіркою двох естрад, вона співала як в Україні, так і в росії. А також вона стала ще й акторкою та навіть грала любовні сцени з Володимиром Зеленським. Тому, Віра чудово розуміє, яка він людина та приймає адекватну свідому позицію у цій війні. Артистка вже давно виїхала з росії до Європи й активно допомагає українцям.

Майже з самого початку війни в Україні ходили чутки про те, що Брежнєва та Меладзе ледве не розлучаються через різні позиції, адже спочатку Костянтин не збирався залишати все, що він має у росії. Але згодом він також прийняв адекватну позицію та підтримати свою кохану жінку у її проявах благодійності.

Тож, зараз Меладзе оголосив продаж всіх своїх пісень російською мовою, адже тепер це не відповідає їхній позиції та громадянській позиції. Тому, всі пісні Віри Брежнєвої, та гурту “ВіАгра” можуть купити всі охочі.

Меладзе та Брежнєва продають свої пісні

Також варто нагадати, що зовсім нещодавно виставили на продаж свій заміський будинок, який, поки що ніхто не купив, адже купувати нерухомість у рф зараз досить небезпечно та ризиковано. Всі розуміють, що умови для життя там не найкращі, хоча казки по телевізору говорять про інше.

Схожі статті

Володимир Дантес повністю вбрався в осінній образ: кучері під шапкою навіть в машині

36-річний Володимир Дантес, як і більшість українців, уже одягнув светр і шапку. Співак показав, який осінній образ обрав і як нині виглядає загалом.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як робить генеральне прибирання їх усиновлений син

Поки дружина знаменитого телеведучого Тімура Мірошниченка була за "старшу", їх 3-річний усиновлений син Марсель робив генеральне прибирання. У хлопчика добре все виходить.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Слава Камінська занесла екс-чоловіка в “чорний список”

Слава Камінська вже двічі була одружена та наразі має потенційного нареченого, але що відомо про батька її двох дітей - чому співачка насправді розлучилась з Едгаром?

Знову взявся за старе: чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні

Поки молода дружина вирішує свої проблеми, 58-річний Віктор Павлік згадав, що витворював, коли був ще зовсім молодим. Катя Репяхова ще тоді не народилась.

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.