Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

Дружина популярного шоумена та коміка Володимира Остапчука, 24-річна Катерина Полтавська, презентувала новий образ на цю осінь. Це в міру теплий светр з італійської пряжі, який можна одягнути під будь-яку куртку, пальто, жилетку, пуховик чи шубку. Він немає високої горловини, але сплетений таким чином, що обережно прилягає до самої шиї. Саме тому, його легко комплектувати з безліччю варіантів верхнього одягу. Також, якщо на дворі “плаваюча” погода: то зранку досить прохолодно, а вдень вже жарко, у такому светрі буде самий баланс: і не холодно, і “не парко”.

За словами Катерини Остапчук, це не просто светр, це італійська пряжа, кожен принт якого лімітований. Це вбереже модниць від того, що в когось може ще бути такий самий светр, мається на увазі, що з таким самим візерунком. Дружина шоумена підкреслила, що буває таке, що в кожного зустрічного схожі, або однакові светри, ніби їх люди не купували, а десь просто отримали. Дані светри у світі моди називають пуловерами (плечові вироби з трикотажу, які одягаються через голову).

Дружина Володимира Остапчука показала, яка італійська пряжа нині в моді
Дружина Володимира Остапчука показала, яка італійська пряжа нині в моді

Катерина Остапчук планує, що коли незабаром народиться її син Тимофій, то вона і йому замовить такі светри на зиму. Нині, такі светри поки що носитиме вона сама. Ці вироби такі просторі, що у них навіть непомітно вагітний животик Катерини Полтавської. Також вона показала, як Володимир Остапчук допомагає їй зав’язувати шнурки. В принципі, вона ще може робити це самостійно, але вважає, що навіщо, якщо це може робити шоумен.

Вагітність у Катерини Остапчук проходить, як вона сама зазначає, невгамовно. Насамперед тому, що її син Тім поводить себе досить активно і часто навіть будить її рано вранці. Чим ближче до пологів, тим більше дружина шоумена починає нервуватися і перейматися за все, що на неї чекає попереду. 37 тижнів вагітності у неї припадає вже станом на 1 грудня. А це вже вважається повністю доношеною вагітністю і в будь-який момент можуть початися пологи.

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.