Співи — не межа: ведучим яких розважальних шоу був Кузьма Скрябін — “Шиканемо”, “Бережись автомобіля” та інші

Телешоу початку 2000-х — це справжнє мистецтво. Від них віє добром та затишком. Читайте далі, щоб дізнатися хто з українських зірок створював таку атмосферу.

Телебачення початку 2000-х викликає у багатьох людей надзвичайну ностальгію. Особливо це стосується розважальних телешоу. І тут варто згадати людину, завдяки якій ми з позитивом згадуємо ті часи, коли збирались усією родиною біля телевізора для перегляду програм. А мова йде про Кузьму Скрябіна.

Кузьма Скрябін — це український співак, композитор, телеведучий, актор та продюсер. Для мільйонів українців він став життєвим орієнтиром, який давав натхнення рухатись вперед. Пісні Скрябіна і досі актуальні, і армія фанатів його творчості лише зростає з кожним роком.

На жаль, у 2015 році Кузьми не стало. Він трагічно загинув в автокатастрофі дорогою на концерт. В один момент Україна втратила настільки талановиту та непересічну особистість. І тут варто зазначити, що за співаком плакала вся країна й складно було повірити в те, що його більше з нами немає. Втім пам’ять про Кузьму Скрябіна живе і буде жити в його проектах. Тому сьогодні ми пригадаємо найкращі розважальні телешоу за участі співака.

Шиканемо

Любите гроші? А любите отримувати їх майже задурно? Тоді ви точно захотіли б взяти участь в шоу під назвою “Шиканемо”. Її ведучим був Кузьма Скрябін. Правила дуже прості: Кузьма давав учаснику 20 тисяч гривень. Зі свого боку, учасник має за 200 хвилин витратити половину суми: 5 тисяч на послуги, і 5 тисяч на шопінг. У випадку, якщо йому вдається все встигнути зробити, то він отримує все, що придбав, а також — другу половину суми (10 тисяч).

Кузьма Скрябін ведучий шоу Шиканемо
Кузьма Скрябін ведучий шоу Шиканемо

Бережись автомобіля

Що, вам мало грошей? Ну то отримайте автомобіль безкоштовно. Так-так, це головний приз наступного телешоу під назвою “Бережись автомобіля”. Правила дуже схожі на “Шиканемо”. Учаснику потрібно проїхати 55 кілометрів на машині за 222 хвилини. Щоб все було чітко й без помилок, Кузьма Скрябін засікав час на секундомірі.

Кузьма Скрябін ведучий на шоу Бережись автомобіля
Кузьма Скрябін ведучий на шоу Бережись автомобіля

Дай покататися

І знову про машини. Учасниками цього шоу вже є не просто звичайні люди, а представники шоу-бізнесу. Кузьма Скрябін запрошував українських зірок на зйомки, й наче справжній ревізор, переглядав вміст машини гостя. Це був дуже затишний формат, де окрім розмов із зірками, можна було дізнатись трішки про їхнє життя за допомогою автомобіля.

Заставка до програми Кузьми СКрябіна Дай покататись
Заставка до програми Кузьми СКрябіна Дай покататись

Шанс

Давайте трохи відійдемо від теми автомобілів та грошей. Телешоу “Шанс” – це продовження культової програми “Караоке на майдані”. Участь у цьому проекті була шансом для переможців “Караоке на майдані” виступити перед глядачами й претендувати на місце в шоу-бізнесі. Для того, аби полегшити їхній шлях, ведучий Кузьма Скрябін ставав їхнім наставником.

Кадр з програми Шанс із Кузьмою Скрябіним
Кадр з програми Шанс із Кузьмою Скрябіним

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.