Нова наречена Остапчука Катя Полтавська підробляє кадровиком: шукає спеціалістів для коханого

Володимир Остапчук відомий український телеведучий та шоумен, який став дуже популярним завдяки численним телепроєктам. Тому, його дуже люблять українці, а також цікавляться його життям.

Відомо, що нині Володимир перебуває у стосунках з молодою журналісткою, на ім’я Катерина Полтавська. Дівчина почала зустрічатися з шоуменом невдовзі після його розлучення з екс-дружиною Христиною Горняк. Раніше про Катю геть нічого не було відомо. Але перед новим роком вона та Володимир почали виставляти однакові фото, які свідчили про те, що вони разом проводять час. Але обличчя Володимира Катя приховує й досі.

Приклад історії Полтавської з коханим

Загалом дівчина дуже активна у соціальних мережах, вона за день виставляє неймовірну кількість історій, і Остапчук там фігурує частенько. Але Катерина все ще не хоче відверто демонструвати стосунки з ним, тому що буде пліток ще більше, ніж зараз. А чутки з приводу початку стосунків ширяться дуже швидко, та й варіацій багато.

Загалом здається, що Катя й Володимир щасливі у стосунках, адже вони проводять багато часу разом, гуляють, живуть разом. І Остапчук постійно дарує букети тюльпанів своїй новій обраниці. І Полтавська дуже часто хизується великими букетами квітів від коханого. І здається, що сам Остапчук також відчуває себе у стосунках вільно, адже він зустрічається з молодою дівчиною, в якої це перші серйозні відносини, тому, він щасливий.

Як відомо, Катя працює SМM-менеджером, тобто веде сторінки у соціальних мережах. А ось зараз Остапчуку нині у команду потрібен саме такий менеджер, і він попросив свою кохану знайти йому таку людину і провести співбесіди, бо Полтавська розуміється у цій сфері діяльності. Про це Катя повідомила у сторі в instagram.

“Моєму на один з проєктів потрібен SМM. Попросили мене провести співбесіди й дати тестове завдання, тому залиште +, якщо шукаєте роботу – я вам напишу” – написала Катя.

Сторіс Каті

Тож, виходить, дівчина займеться кадровим питанням для роботи свого коханого чоловіка. Але у відносинах всі повинні допомагати одне одному.

Схожі статті

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?