15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Нещодавно старший син шоумена Андрія Джеджули від співачки Санти Дімопулос приїжджав на кілька тижнів в Україну. За цей час 15-річному підлітку встигли оформити документи та зробити невелику операцію на носі. Провівши час із батьком, хлопець знову виїхав за кордон до своєї мами, яка переїхала з дітьми до ОАЕ та оселилась у Дубаї.

Про те, як проводить свій час, хлопчик докладно розповідає у Instagram. Так, у мікроблозі 15-річного сина Андрія Джеджули з’явилося відео, на якому він разом із подружками катається увечері на яхті. У кадрі зображений найвідоміший готельний комплекс класу люкс Burj Al Arab. Даніель в оточенні модельних дівчат позують лежачи на матрацах задньої частини яхти, на наступному відео можна побачити, як подруги Даніела танцюють.

“Чудовий день народження моєї подруги Дарини”, – написав англійською син Джеджули.

Син Джеджули і Дімопулос показав, як відпочиває у Дубаї
Син Джеджули і Дімопулос показав, як відпочиває у Дубаї

Знаменитий батько відразу відреагував: “Молодець сина! Гарного вечора”.

Зазначимо, що за час, проведений в Україні, шоумен дуже багато приділяв час своєму дорослому синові. На згадку від спілкування з батьком у Даніеля залишилося кілька фото.

Син Джеджули і Дімопулос в Києві
Син Джеджули і Дімопулос в Києві

Українського шоумена Андрія Джеджула не раз помітили у гучних скандалах зі своїми колишніми дружинами, які сам найчастіше і влаштовував. Маму свого старшого сина Даніеля – екс-солістку “ВІА-Гри” Санту Дімопулос, з якою жив у цивільному шлюбі, після розставання шоумен звинувачував у махінаціях із квартирою, незаконному вивезенні за кордон їхньої спільної дитини, а також “замовленні” у її побитті, проте незабаром усе втряслося і пара налагодила стосунки. Колишня дружина навіть з’явилася на весіллі шоумена з другою екс-дружиною Лілією Леус.

Схожі статті