“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Четверта дружина українського співака Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова активно розвиває свій бізнес у сфері продажу дитячих товарів, а також сторінку в Instagram, на якій намагається постити різноманітний контент, аби привернути увагу своїх підписників. Як правило, Катерина докладно розповідає про свої поточні справи, проте найбільше вражають користувачів мережі її фотосесії, де дівчина приміряє різноманітні образи.

Катерина Репяхова з сином
Катерина Репяхова з сином

До того, як сняться в останньому фотосеті, дружина Павліка в основному вибирала для зйомок романтичний стиль, але зараз Катерина вирішила все кардинально змінити і вибрала дуже незвичайний образ.

На фотографіях блогерка з’явилася у величезних широких джинсах та піджаку у стилі оверсайз сірого кольору. Доповнили аутфіт білий топ, що облягає, і туфлі з гострим носком. Особливу увагу привертала зачіска із мокрим ефектом.

“З неопублікованого”, – коротко підписала кадри дружина Павлика.

Першим відреагував зірковий чоловік, якому, зважаючи на все, образ молодої дружини був не зрозумілий. Співак зазначив, що одяг Каті на фото більший на 4 розміри.

“Те якийсь розмір з якогось велетня …”, – написав артист. Молода дружина йому відповіла: “Це мода така, коханий”.

Насправді одяг у стилі оверсайз, який дійсно виглядає на кілька розмірів більше, неймовірно популярний зараз серед модників і модниць. Це один із головних трендів 2024 року. Ймовірно, Катерина вирішила приміряти його на себе. Шанувальники оцінили, але чоловік поки що ні.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова у 2023 році здійснила свою “головну мрію” та переробила форму носа та підборіддя. Надихнувшись кардинальними змінами у зовнішності, дівчина розпочала свої експерименти з новими образами.

А що ви скажете з цього приводу?

 

Схожі статті