Цілував її на очах у американців і не відпускав її руку при папараці: що насправді між Данилком і Білоконь

Разом на сцені Андрій Данилко та Інна Білоконь виступають близько 30 років. Обидва пройшли вражаючий шлях як на кар'єрному поприщі, так і в особистому житті.

Скільки Андрій Данилко був популярним, стільки його підозрювали у романі з партнеркою по сцені Інною Білоконь, яка виконувала роль матері Вєрки Сердючки Інни Адольфівни. На ситуацію не впливав навіть той факт, що акторка вже багато років заміжня, і виховала у цьому шлюбі двох дітей.

Андрій Данилко забрав Інну Білоконь за кордон
Що насправді між Андрієм Данилком і Інною Білоконь

Що насправді між Андрієм Данилком і Інною Білоконь

Олії у вогонь свого часу підлив знімок, на якому артисти цілуються в губи, сидячи на тротуарі. Як з’ясувалося пізніше, даний кадр був зроблений під час відпочинку зірок у Флориді.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Що насправді між Андрієм Данилком і Інною Білоконь

Авторство належало Елю Кравчуку, який його і оприлюднив. Пізніше виконавець намагався виправдатися. Мовляв, таким чином хотів довести, що плітки про нетрадиційну орієнтацію Андрія необґрунтовані та не відповідають дійсності. Але натомість дана фотографія послужила приводом для посилення пліток щодо любовного зв’язку між артистами.

Втім, до мережі потрапляли і інші кадри. Наприклад, коли Андрій потягнувся, щоб поцілувати Інну в автомобілі. Або ж його звичка тримати партнерку за руку, коли наближаються журналісти.

Що насправді між Андрієм Данилком і Інною Білоконь
Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко
Що насправді між Андрієм Данилком і Інною Білоконь

Тим не менш, Андрій запевняє, що він самотній, а з Інною їх об’єднує лише довготривала та міцна дружба, яка почалася ще за студентських часів.

На відміну від своєї товаришки, артист досі не може побудувати свою сім’ю. Зірка не приховує, що дуже цього хотів, однак спроби терпіли невдачі і врешті-решт він вирішив змиритися з тим, що в нього не виходить це зробити.

Що насправді між Андрієм Данилком і Інною Білоконь

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні команда вирушила у всесвітній тур, під час якого не виступає у звичайних костюмах, а співає у чорному одязі, наголошуючи на подіях, які на даний момент відбуваються на батьківщині зірок. Не так давно стало відомо, що здоров’я Андрія погіршилося, через що гастролі були поставлені на паузу.

Схожі статті

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.