Що у шоу-бізнесі думають про GIP C, яка заявила про зради Потапа у шлюбі з Каменських: “Є що приховувати”

Не так давно в українському шоу-бізнесі прогримів скандал з участю Потапа. Екс-підопічна зірки Євгенія Горда звинуватила його у зрадах дружині.

Декілька тижнів тому знаменитий український продюсер та репер Потап потрапив у найгучніший скандал імовірно за усю його кар’єру. Мова йде про звинувачення його екс-підопічної Євгенії Гордої, яка на даний момент виступає під псевдонімом GIP C. Виконавиця стверджує, що її наставник зраджував своїй дружині.

Мова йде про роман з нею, а також з іншими дівчатами. Євгенія стверджувала, що в неї є докази її слів, однак поки що їх не надала. Натомість Потап зберігає мовчання і цим змушує вірних шанувальників, які ще два тижні тому усіма силами захищали його в коментарях вважати, що зірці все ж таки є що приховувати.

Що у шоу-бізнесі думають про GIP C

GIP C розповіла, чому раніше не розсекретила роман з Потапом
Що у шоу-бізнесі думають про GIP C

Такої ж думки дотримується і Слава Дьомін, який нещодавно прокоментував події минулих днів. Але журналіст також вважає, що є висока імовірність того, що це піар-гра, яку розіграли між собою продюсер та виконавиця.

“Я не пам’ятаю таку співачку – Gip C. Схоже все це на те, що хтось вирішив трохи хайпанути. Але якщо ця артистка надасть докази, я візьму свої слова назад. Мене дивує, чому Потап не з’являється у публічному просторі і не відповідає на запитання. Тут два варіанти: або артисту є що приховувати, або це піар-гра, щоб максимально підігріти інтерес до власної персони, а потім випустити пісню”, – заявив Демін.

Нагадуємо, що одразу після того, як скандал почав висвітлюватися в ЗМІ Настя Каменських повідомила про те, що вимушена поставити на паузу свій концертний тур через стан здоров’я. Співачка повідомила, що в неї новоутворення у голосових зв’язках і вона може назавжди втратити голос. Деякий час зірку підозрювали в обмані.

Настя Каменських втратила голос
Що у шоу-бізнесі думають про GIP C

Саме тому вона наполегливо показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як проходить лікування і які процедури їй доводиться терпіти кожен день, щоб повернути свій вокал. Не дивлячись на це, аудиторія все ще виражає свою недовіру через чутки про розлучення з Потапом новину про те, що він неодноразово вдавався до адюльтеру.

Тим часом Євгенія, яка створила скандал на даний момент перебуває в Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті