“Показував своє єство”: Юрій Горбунов вперше прокоментував втечу Потапа за кордон та скандали навколо нього

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов вперше висловився про Потапа та проблеми, які у нього виникли в інформаційному просторі за останній рік.

Як відомо, Потап та Юрій Горбунов є сусідами. Поруч чоловіки живуть достатньо довго. Ба більше, свого часу Олексій став хрещеним батьком первістка телеведучого Івана.

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні продюсер разом зі своєю дружиною Настею Каменських, матір’ю та тещею знаходився в Іспанії. Фанати тривалий час очікували, що репер от-от повернеться на батьківщину, але цього не відбувалося більше півроку.

Юрій Горбунов прокоментував втечу Потапа з України
Юрій Горбунов прокоментував втечу Потапа з України

На той момент скандал навколо продюсера вже затягнувся, але він був далеко не останнім за цей проміжок часу. Коли зірка все ж таки опинився вдома і написав пісню про волонтерів, яка викликала багато суперечок і стала причиною серйозної критики творчості Потапа.

Юрій Горбунов прокоментував втечу Потапа з України

Нещодавно Юрій Горбунов дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому вперше прокоментував відсутність Олексія в українському інфопросторі, а також негативну реакцію на його нову композицію. Зокрема, зірка намагався виправдати свого кума.

“Я його дуже люблю і дуже добре знаю і знаю, що він дуже добра і тонка натура. І дуже творча. Те, що він любить епатаж, і епатаж деколи вилазить боком, ну так. Я ж не знаю як, це треба було би запитати в Олексія. Я би таку пісню не випустив (ред. пісня про волонтерів), або поміняв би текст, але ж треба знати Льошу. Льоша дуже часто на епатажі показував своє єство, а воно таке: з ним завжди дуже весело, в компанії він дуже любить гумор, він вміє підтримати розмову, тому частина епатажу в його творчості, вона присутня. Те, що цей епатаж не завжди коректний в даних умовах — це зрозуміло. Як з цього виходити, я не знаю, я думаю що Льоша видасть. Суспільство вимагає конкретних випадках конкретних героїв. І навіть подивися тобто за минулий рік артистів, які були популярними для українських споживачів, там дуже мало наших артистів, які були в топі до війни”

Слава Дьомін одразу ж поділився своєю думкою щодо того, чому так могло статися.

“Може це тому, що топ-артисти були напищені у ті часи, і це була мильна булька?”

Юрій Горбунов не став заперечувати, але і погоджуватися також не поспішав, намагаючись коректно сформувати свою думку стосовно колег.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.