“Він не повернеться”: Юрій Горбунов вразив зізнанням про Влада Яму, який більше року живе в США

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов першим з представників шоу-бізнесу поділився думкою, що його колега Влад Яма не повернеться в Україну.

Після початку повномасштабної війни в Україні Влад Яма опинився у переліку тих зірок, які припинили ділитися інформацією особистого характеру, чим змусили підозрювати себе у втечі за кордон. Через декілька місяців хореограф підтвердив чутки і зізнався, що разом з родиною евакуювався спочатку до Європи, а звідти перебрався до Сполучених Штатів Америки.

При цьому танцюрист підкреслив, що зробив це цілком законно. Мовляв, встиг перетнути кордон до того, як його закрили для чоловіків.

Яких жінок обирає Яма
Юрій Горбунов вразив зізнанням про Влада Яму

Натомість, його колега та добрий знайомий Юрій Горбунов, який батьком двох маленьких дітей навіть не евакуювався на захід України, куди рушила його дружина Катерина Осадча разом з синами Іваном та Данилом. Зірка знайшов собі нову позицію на телебаченні та продовжив утримувати родину.

Юрій Горбунов вразив зізнанням про Влада Яму

Нещодавно чоловік дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому прозвучало питання про Влада. Телеведучий не став приховувати: вважає, що Яма не повернеться.

“Думаю, що він не повернеться. Я взагалі не знаю, як люди ставитимуться до наших колег, які в такій ситуації. Мені здається, люди вибачать це, – відповів Горбунов. – Але як можна говорити Владу, правий він чи ні? З погляду цивільного позиції – можливо, немає. З погляду захисту сім’ї та власної персони – напевно, так. Найпростіше, що ми можемо робити, – це звинувачувати. Найскладніше – зрозуміти людину”

На запитання, чи вчинив би що в мене на місці хореографа так само, перший дав негативну відповідь. Однак, Горбунов підкреслив, що не знає усіх тонкощів та нюансів ситуації, в якій опинився Влад, а тому не може судити про це повноцінно.

Нагадуємо, що суддя “Танців з зірками” багато років захоплювався Сполученими Штатами. Чоловік щороку їздив разом з родиною на відпочинок у дану країну і здебільшого зупинявся саме у Флориді. Ба більше, Влад навіть зізнавався, що хотів би переїхати жити в Маямі, однак через роботу в Україні навряд це зробить. Після початку повномасштабної війни в Україні пріоритети чоловіка могли кардинально змінитися.

Схожі статті

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.