Елла Крупеніна, Оксана Муха, Віра Брежнєва і Тіна Кароль претендували на його серце: всі жінки Дана Балана

Кохання — це прекрасне почуття. Втім, воно таїть в собі чимало небезпек. Кохання здатне як окрилити людину, так і розбити їй серце. Читайте далі про всіх жінок Дана Балана, із якими він мав або міг мати роман.

Правду кажуть, що серцю не накажеш. Іноді людина може піддатись пристрасті й закрутити роман, а іноді — по-справжньому закохатись. Нерідко буває так, що на життєвому шляху особи трапляється далеко не одна людина, до якої вона відчуває симпатію. І це абсолютно нормально. Проте зіркам у цьому плані дещо складніше, адже за їхнім особистим життям слідкують мільйони прихильників. Тож сьогодні ми поговоримо про жінок співака Дана Балана, до яких у нього була симпатія.

Коротко про співака

Дан Балан — це молдавський співак, який отримав популярність в 2000-х роках. Українцям він став добре відомим він став після участі в участі у вокальному шоу “Голос країни” в ролі тренера.

Елла Крупеніна

Елла Крупеніна — це румунська модель, яка була єдиною дружиною дана Балана із цього списку. Пара побралася в 2005 році. У молодих все було чудово, у них навіть народився син Алан. Втім, як це часто буває, пара розірвала шлюб у 2009 році. Причиною цьому стали ревнощі Елли. У подружжя часто були сварки через надмірну увагу з боку прихильниць співака.

Елла Крупеніна і Дан Балан
Елла Крупеніна і Дан Балан

Оксана Муха

Історія відносин Дана Балана із учасницею “Голосу країни” Оксаною Мухою заслуговують на окрему увагу. Іскру між молодими людьми прихильники помітили ще на проекті. Оксана муха була в команді співака, і навіть записала разом із ним пісню та кліп після завершення шоу. В ЗМІ та соціальних мережах фанати активно обговорювали ймовірний роман вокалістів, і щиро вірили в те, що вони разом. Як виявилось, в житті все більш прозаїчно: Дан Балан та Оксана Муха просто зімітували романтичні стосунки для того, щоб додати чуттєвості своїм пісням. В одному з інтерв’ю дівчина сказала, що співаки, наче актори у фільмі, мають право грати різні сценарії.

Оксана Муха і Дан Балан
Оксана Муха і Дан Балан

Тіна Кароль

Історія “роману” з українською співачкою Тіною Кароль майже не відрізняється від попередньою. Тіна та Дан разом були наставниками на “Голосі країни”. Їхня взаємодія викликала захват у глядачів, і вони сподівались, що Кароль вперше стане щасливою після смерті чоловіка Євгена Огіра. Втім, виявилось, що все це — фальш і піар-хід. Про це розповів продюсер проекту Володимир Заводюк.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Віра Брежнєва

Співачку родом з України Віру Брежнєву також запідозрювали у симпатії до Дана Балана. Співаки ще у 2017 році відзняли разом два кліпи “Пелюстками троянд” та “Наше літо”. У цих відео молоді люди чуттєво відіграли закоханих. Через декілька років Брежнєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram фрагмент кліпу, чим наштовхнула прихильників на думку про те, що у неї стосунки із Даном Баланом. Сам чоловік також із теплотою відгукувався про дівчину, і сказав, що у них була справжня синергія, що значно полегшила роботу. Втім, як все було насправді, фанатам залишається лише здогадуватись.

Прев'ю до кліпа Віри Брежневої і Дана Балана
Прев’ю до кліпа Віри Брежневої і Дана Балана

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.