Чому виють “вовчиці” куди зник з української естради жіночий улюбленець Олег Винник та чи повернеться назад

Усенародний улюбленець, підкорювач "вовчиць", один з найгарячіших чоловіків українського шоубізу — мова йде саме про Олега Винника. Не дивно, що після спалаху повномасштабної війни чимало фанів були збентежені різким зникненням співака зі всього медійного простору.

В чому його тільки не підозрювали: і втеча з України, і невиліковна хвороба, і продажність ворожій естраді…  Що ж саме трапилось з Олегом Винником і чим він займається зараз?

Останній пост в його Інстаграмі датується ще 24 квітня 2022 року, коли артист вирішив привітати українців з Великоднем. Після того навіть в соцмережах запанувала тиша. До цього співак робив лише кілька публічних заяв, зокрема ту, де він висловив проукраїнську позицію і сказав, що пишається нашими захисниками. Останні ж його концерти скасовували ще до повномасштабної війни через поганий стан здоров’я.

Чутки про те, що Олег Винник серйозно хворіє та зараз лікується і проживає у Берліні, підтверджували безліч людей. Відома телеведуча Міла Єрємєєва розвіяла міфи про національні погляди співака своїм коментарем на подкасті “Gloster FM”.

Що трапилося з Олегом Винником
Що трапилося з Олегом Винником знає Міла Єрємєєва

“Я знаю, що зараз відбувається з ним. Тому поки [в новий український шоу-бізнес] його не берем… Там не справа в якихось патріотичних історіях. Ні. Олег — український артист, підтримує Україну, але в нього поки перерва, пов’язана зі здоров’ям”, — сказала вона.

Зокрема схожу думку висловлював і близький друг артиста — настоятель храму Іверської ікони Божої Матері Віталій Трач. Він заявляв, що попри тяжкий стан, Олег Винник прагне бути корисним для України і допомагає через свій благодійний фонд “Вовчиця”. Цю інформацію також підтверджувала й адвокатка співака: він передає з Німеччини автомобілі на потреби ЗСУ, сам займається їх закупівлею.

Олег Винник, швидше за все, не любить афішувати свою благодійність для української армії, а робить добрі справи тихо. Фонд “Вовчиця” співпрацює і з іншими благодійними установами, а про закупівлі машин чи дронів дізнаємося з офіційної сторінки фан-групи Олега Винника.

Чи можна фанатам скоро сподіватися на повернення всенародної зірки?

Інформацію про те, чим саме хворіє співак та настільки серйозно, не афішують. Єдине, що нам відомо: Олег Винник не може зараз давати благодійні концерти та навіть стояти на сцені. Про це в одному зі своїх інтерв’ю говорила лідерка офіційного фан-клубу “Вовчиця” Наталія Барон, що підтримує з ним зв’язок. Та, попри все, у шанувальників ще є надія на повернення свого кумира: Олег Винник продовжує працювати над своїми піснями та записує їх у студії.

Куди зник Олег Винник: зізнання фанатів
Куди зник Олег Винник: зізнання Наталії Барон

Коли в співака з’являться сили на те, щоб знову вийти в публічний простір, невідомо. Та справжні його фани сподіваються на швидке одужання та повернення, адже справді скучили за новими хітами “підкорювача вовчиць”.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.