“Роздуплилася тільки зараз”: Регіна Тодоренко хоче покинути москву, але не може втекти з дітьми через свекра

Відома телеведуча та співачка Регіна Тодоренко, яка багато років тому переїхала з України до російської федерації досі так і не висловила свою позицію.

Після початку повномасштабної війни в Україні Регіна Тодоренко одразу не змогла висловити ні свою позицію, ні налагодити стосунки зі своїми колегами-українцями, намагаючись всидіти на двох стільцях. Зірки активно надсилали повідомлення Регіні з проханням заговорити про війну на її батьківщині, але натомість Тодоренко почала ігнорувати їх, а згодом взагалі написала прощальну пісню для своїх батьків-одеситів. Даний вчинок наробив багато шуму в інформаційному просторі.

Богдан Беспалов розповів, чому Регіна Тодоренко зрадила Україну насправді

Скільки зрадниця Регіна Тодоренко заробила, продаючи марафони бажань
Богдан Беспалов розповів, чому Регіна Тодоренко зрадила Україну насправді

Аби уникнути постійної критики Регіна обмежила доступ українцям до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. Однак, і це не завжди допомагає. Натомість нещодавно популярний український блогер Беспалов повідомив, що згідно інсайдерської інформації, насправді Тодоренко хоче покинути москву, але не може, так як повністю залежить від сім’ї чоловіка.

Мова йде не просто про фінансову залежність, а про нечесні методи, до яких вдається свекор артистки, через що вона відверто боїться приймати якісь рішення.

“Тодоренко зараз живе в страху. По-перше, Топалови її жорстко б**ть морально. По-друге, іноді колотять… Регіна роздуплилася тільки зараз. Вона намагається закріпитися на росТБ в надії отримати фінансування, відпрацьовуючи методичку пропаганди. Єдиний вихід – забирати дітей і таємно залишити країну. Але, як мені каже подруга Регіни, вона боїться батька Влада. Занадто великі зв’язки, і її дістануть звідусіль”

При цьому Регіна Тодоренко декілька років тому потрапила у гучний скандал, коли засудила жінок, що не можуть за себе постояти у шлюбі. Через це артистку полишили усіх звань, контрактів, тощо. В результаті, зірці довелося не тільки вибачатися, але й створити фільм, в якому психологи розповідають про те, чому жінки не рятують себе у таких стосунках.

Раніше Регіна Тодоренко також говорила, що не дивлячись на її походження, родина Влада Топалова притримується абсолютно проросійських поглядів.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?