“Кохаю, кохаю, кохаю”: екс-чоловік Ірини Білик освідчився їй і не залишив сумнівів щодо стосунків з нею

Колишній чоловік Ірини Білик Дмитро Коляденко публічно заговорив про почуття до співачки та заінтригував мережу імовірним романом з артисткою.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко, що кохання живе три роки. Вони зійшлися 2003 року, але вже 2006-го розлучилися. Спільних дітей зірки не мають. В одному з інтерв’ю Коляденко казав, що це кохання було на межі хвороби. Вони часто скандалили і за цим спостерігала вся країна.

Діма Коляденко та Ірина Білик
Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй

Після розлучення з Коляденком Білик двічі була заміжня. Один із шлюбів був офіційним. У неї з’явився син від сурогатної матері. Але з батьком дитини, фотографом Асланом Ахмадовим вона розлучилася.

Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй

Тривалий час екс-подружжя не спілкувалися, але згодом змогли подружитися. Після того, як Ірина Білик розлучилася з Асланом Ахмадовим Дмитро Коляденко став до неї ще ближчим. Пара постійно публікує на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram спільні фотографії з відпочинку та прогулянок. Саме тому журналісти почали підозрювати, що насправді знаменитості вже давно зійшлися.

Ірина Білик показала поцілунок з Дмитром Коляденко
Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй

А нещодавно шоумен взагалі публічно освідчився колишній дружині у коханні. Сталося це на її день народження. Для вираження своїх почуттів зірка обрав саме слово “кохаю”.

Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй

Нагадуємо, що зі своїм п’ятим чоловіком Ірина Білик розлучилася напередодні повномасштабної війни в Україні. Офіційна причина розставання — тривала розлука. Ахмадов усе життя проживає в москві, і під час пандемії залишався на території російської федерації. Після 24 лютого чоловік, не дивлячись на офіційне розлучення з виконавицею, підтримав її та висловив свою антивоєнну позицію. Пізніше Ахмадов виїхав у в Азербайджан.

Однак, вже через декілька місяців він повернувся додому, чим викликав незадоволення фанатів Ірини Білик. На даний момент співачка виховує їхнього спільного сина Табріза. Чоловік підтримує спілкування зі спадкоємцем, і навіть час від часу його відвідує. Сама Ірина Білик тривалий час знаходилася в евакуації, а її будинок значно постраждав, про що артистка розповідала не раз.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?