Горбунов розповів про екс-чоловіка Осадчої, за якого вона вийшла у 18 років: “Бачимося у Катіного батька”

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів, чи спілкується з колишнім чоловіком Катерини Осадчої Олегом Поліщуком. Усі деталі в статті.

Як відомо, перший шлюб Катерини Осадчої був доволі невдалим. Як розповідала сама телеведуча, головною проблемою була різниця у віці. У подружжя були різні інтереси, і поки Катерина чекала на коханого чоловіка вдома і хотіла від нього уваги, Олег був зайнятий кар’єрою, політикою і не міг дати молодій коханій того, чого вона так бажала.

Юрій Горбунов розповів про екс-чоловіка Каті Осадчої

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Юрій Горбунов розповів про екс-чоловіка Каті Осадчої

Від цього шлюбу у Катерини залишився син Ілля. Коли хлопчик був зовсім маленьким, його батьки все ж таки розлучилися. Через 10 років доля звела телеведучу з колегою Юрієм Горбунова. Пара одружилася та народила двох спільних дітей. Але як з’ясувалося, Олег Поліщук не пішов з життя пари повністю.

Нещодавно Юрій Горбунов дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому розповів, чи спілкується з бізнесменом.

“Ми знайомі. Ми давно були знайомі. Ми вітаємося. Ми іноді навіть бачимося. Він у Катіного батька на дні народження буває”

Перший чоловік Каті Осадчої разом з сином Іллею
Юрій Горбунов розповів про екс-чоловіка Каті Осадчої. Перший чоловік Каті Осадчої разом з сином Іллею

Колишня дружина Юрія Горбунова також підтримує спілкування з ним. Як розповів шоумен, Людмила на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки і проживає у своїх дітей. Жінка покинула Україну ще до початку повномасштабної війни, однак дуже хоче повернутися, і цілком імовірно, зробить це до її закінчення.

Нагадуємо, що 2021-го старший син Каті Осадчої випустився зі школи та вступив Мерилендського університету. Юнак проживає також у Штатах, але на канікули приїжджав до матері та провів свята в оточенні сім’ї.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Юрій Горбунов розповів про екс-чоловіка Каті Осадчої

Юрій Горбунов зізнався, що прекрасно спілкується з пасинком, а він до переїзду жив саме з матір’ю та вітчимом, і на канікулах також проживає саме з ними. Зараз Ілля охоче позує для контенту матері, однак ще декілька років тому не дозволяв себе фотографувати і шанувальники Катерини Осадчої не мали навіть уявлення, як хлопець виглядає насправді.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.